Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Nemocnice Šumperk a.s., Šumperk, Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 1. 11. 2021

Poznámka: Nemocnice Šumperk a.s. vyhlašuje výběrové řízení pro obsazení vedoucí pracovní pozice: vedoucí sestra/bratr centrální sterilizaceCo požadujeme:- odbornou způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb. (SZŠ/ VOŠ/ VŠ obor všeobecná sestra), specializace v oboru perioperační sestra výhodou;- nejlépe 5 let odborné praxe;- výbornou znalost hygienických předpisů a norem, znalost operačních nástrojů; - základní orientace v ekonomice zdravotnictví;- uživatelská znalost práce na PC (MS Windows, MS Office);- zkušenost s vedením týmu, - samostatnost, schopnost koordinace týmové práce, aktivní a pozitivní přístup, proklientsky orientované a vstřícné vystupování, týmového ducha, spolehlivost, pracovitost, odolnost vůči stresu, časová flexibilita a ochota neustále se vzdělávat;- řidičské oprávnění sk. B (není podmínkou);- zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost.Co Vás čeká:- vedení 15-ti členného týmu zdravotnických pracovníků nelékařských profesí; - úzká spolupráce s primářem oddělení, vrchní sestrou a dalšími zdravotnickými pracovníky nemocnice;- plánování služeb, zajišťování dílčí personální agendy, práce s personálním systémem; kontrolní činnost, - kontrola prostředí, bezpečné manipulace, skladování a přepravy sterilních zdravotnických prostředků;- koordinace předsterilizační přípravy, dezinfekčních a sterilizačních postupů.Co nabízíme:- zázemí a pracovní stabilitu u významné soukromé společnosti;- seberealizaci a možnost profesního růstu;- plný pracovní úvazek, dvousměnný provoz; - stabilní a motivující mzdové ohodnocení;- špičkově vybavené pracovní prostředí a široký program péče o zaměstnance, vč. finančních/nefinančních zaměstnaneckých benefitů; https://www.nemocnicesumperk.cz/kariera/benefity-pro-zamestnance - Multisport karta, osobní poradenství - služba ELA, zvýhodněné zaměstnanecké volání, karta benefitů, příspěvek na stravné, dovolená 25 dní, akce pro zaměstnance atd.Prac. doba ranní směna od 06:00 - 14:00 hod., odpolední směna od 12:00 - 20:00 hod.K žádosti o zařazení do výběrového řízení je třeba doložit:- strukturovaný profesní životopis se zaměřením na odbornou praxi;- fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci;- motivační dopis;- návrh vlastní koncepce organizace práce na oddělení Centrální sterilizacePřihlášky do výběrového řízení je možné zaslat do 2.11.2021 prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.nemocnicesumperk.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Kariéra" (https://www.nemocnicesumperk.cz/kariera/nabidka-prace).

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Nemocnice Šumperk a.s., IČO: 47682795

Nerudova 640/41, 787 01 Šumperk - Šumperk

Kontakt
Renata Vaverková, 583334562, renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services