Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Fakultní nemocnice Olomouc, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 41320 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2021

Poznámka: Fakultní nemocnice Olomouc přijme lékaře / lékařku Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krkuPožadavky:- VŠ vzdělání lékařského směru, - podmínkou ukončený základní otorinolaryngologický kmen,-specializace v oboru otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku dle zákona 95/2004 Sb., v platném znění výhodou,- vysoké pracovní nasazení, komunikativnost, ztotožnění se s programem kliniky,- pedagogické schopnosti, zájem podílet se na pregraduální a postgraduální výuce,- zájem o vědeckou a publikační činnost výhodou,- znalost práce s PC,- znalost anglického jazyka,- zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost související s výkonem povolání dle zákona č. 95/2004 Sb., v platném znění.Hlavní pracovní činnosti: - preventivní, diagnostická a léčebná péče, - realizace diagnostických a specializovaných výkonů v celém spektru činností kliniky, - pregraduální i postgraduální výuce a vědecko-výzkumná činnost.Nabízíme:- konkurenceschopné finanční ohodnocení,- 5 týdnů dovolené,- perspektivní zaměstnání v příjemném prostředí,- nekuřácká politika organizace,- možnost odborného růstu, podpora dalšího vzdělávání,- případné aktivní působení na LF UP, zapojení se do výuky,- další významné pracovní benefity (3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, příspěvek na penzijní připojištění, cafeteria systém, příspěvek na stravování, parkování v areálu).Výše pracovního úvazku 1,0.Nástup do pracovního poměru možný dle dohody.K žádosti je třeba doložit:- profesní životopis,- fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci (diplom, specializace, licence, apod.),FNOL, IČO 00098892, se sídlem I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc tímto informuje uchazeče, že poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány v souladu s uděleným souhlasem se zpracováním osobních údajů. Po uplynutí stanovené lhůty budou shromážděné osobní údaje skartovány. Uchazeč má právo na opravu, výmaz a omezení zpracování osobních údajů.Přihlášky je možné zaslat prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich webových stránkách FNOL www.fnol.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Volné pozice" (http://kariera.fnol.cz/volne-pozice/). Zam. výhody:Možnost ubytování, příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, 3 dny nenárokového zdravotního placeného volna, příspěvek na penzijní připojištění, cafeteria systém, příspěvek na stravování, parkování v areálu.

Nabízené výhody

  • Ubytování -
  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -

Inzerující společnost

Fakultní nemocnice Olomouc, IČO: 00098892

Kontakt
Markéta Žylová, , Marketa.zylova@fnol.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services