Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace, Opava, Hrabyně (informace o místu práce: Hrabyně)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 26730 - 39410 Kč

Nástup od: 1. 12. 2021

Poznámka: *KO: Mgr. Klaudie Dinelli, tel.: 727 977 205 - volejte Po - Pá 7:00 - 15:00 hod., na e-mail: ps@hrabyne.cz. Zájemci o práci nechť doručí své přihlášky včetně: 1) strukturovaného životopisu s údaji o dosavadních zaměstnáních s přehledem praxe a s údaji o odborných znalostech a dovednostech,2) originálu výpisu z evidence Rejstříku trestů ne staršího než 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem – pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením,3) úředně ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání,Nejlépe do 30.09.2021 na níže uvedenou adresu.Kontaktní údaje pro podání přihlášky a získání doplňujících a bližších informací:Název zařízení: Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizaceSídlo: č. p. 207, 747 67 HrabyněID DS: fduk3n8K rukám ředitelky: Mgr. Klaudie Dinellitel: 727 977 205e-mail: ps@hrabyne.czPO - PÁ 06.00 - 14.30 hod, osobní kontakt, prosím nejlépe dohodněte předem. POŽADUJEME- plnou svéprávnost- bezúhonnost (zájemce předloží Výpis z evidence rejstříku trestů, nesmí být starší 3 měsíců)- zdravotní způsobilost (llékařský posudek vydá registrující poskytovatel zdravotních služeb a u zaměstnanců poskytovatel pracovně llékařských služeb - před nástupem do zaměstnání) - odbornou způsobilost dle §˜ 110 odst. 4, zákona č. 108/2006 Sb., v platném znění, tj. minimálně VOŠUVÍTÁME:- praxi v přímé práci s klienty v sociálních službách- empatický přístup ke klientům- spolehlivost, pečlivost a kolegialitu v rámci pracovního týmu- velmi dobré komunikační schopnosti a písemný projev, odpovídající vystupování- kladný vztah k práci a k osobám se zdravotním postižením- PC gramotnost- odolnost vůči stresu, dobrý zdravotní stavNABÍZÍME- 25 dnů dovolené- Příspěvek na stravování formou stravenek- Příspěvek na penzijní spoření, na nákup vitamínů, rekreaci, aj. (po zkušební době)- Odpovídající platové ohodnocení- Podporu při zapracování - Průběžné vzdělávání Odborná sociální práce s uživateli. Jednání se zájemcem o službu, vyřizování žádostí, vedení potřebné dokumentace a jednání spojená se zahájením, průběhem a ukončením poskytování sociální služby. Spolupráce s pracovníky v přímé péči s dotčenými organizacemi, aj. Podpora a pomoc při vyřizování oprávněných zákonných nároků uživatelům a zájemcům o sociální službu.Pracovní doba: PO - NE od 7.00-15.30 hod. Možnost zkráceného pracovního úvazku. Platové zařazení 10. plat. třída - Příloha č. 2 NV č. 341/2017 Sb. v platném znění dle započitatelné praxe, zvláštní příplatek. Nástup od 01.10.2021 nebo dle dohody.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Zvláštní prémie -
  • Jiné výhody - příspěvek na penzijní spoření, na nákup vitamínů, rekreaci; stravenky

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace, IČO: 71190261

Hrabyně 207, 747 67 Hrabyně - Hrabyně

Kontakt
Klaudie Dinelli, 727 977 205, ps@hrabyne.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services