Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: PRECISMO s.r.o., Rudná, Praha-západ, Rudná (informace o místu práce: Rudná)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 120000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2021

Poznámka: Flexibilní úvazek | 5 a více let zkušeností | Práce v rychle rostoucím startupuJsme Precismo, česká firma, která vyvíjí světový produkt. Vytváříme přesné digitální kopie objektů pro použití ve virtuální realitě. K tomu používáme vlastní unikátní technologii, která ohromila spoustu klientů, mezi něž se řadí globální značky, zejména v e-commerce. Naše odvětví navíc raketově roste. Tohle je ale jenom začátek! Rosteme jako z vody, expandujeme do zahraničí a rozšiřujeme náš tým.Hledáme špičkové lidi: Takové, kteří nechtějí být svázáni ve své kreativitě, nebojí se převzít odpovědnost a chtějí vidět výsledky své práce. Pojď s námi dělat skvělé věci!Co u nás budeš dělat" B2B prodej je stále prováděn zejména zakladateli společnosti. Dosti úspěšně, přesto startupově. Potřebujeme profíka, který nám to pomůže dostat na další level, a to přímo ve spolupráci s manažery společnosti (CEO, COO). Jsi proto důležitým členem boardu. Hlavní pilíře Tvé práce budou následující:" Na začátku bude třeba společně definovat prodejní strategii, včetně KPIs a odpovídajících procesů" Dalším úkolem bude vybudovat nový sales tým, včetně nastavení sales metodik, školení týmu, nastavení motivačních plánů pro obchodník" Vrcholnou fází bude tento prodejní tým řídit, motivovat a budovat prodej v dalších zemích, kam nyní expandujeme (USA, západní Evropa)" Budeš spolupracovat s marketingem a mít velký vliv na celkovou propagaci a působení společnosti navenek" Budeš aktivním členem boarduCo od Tebe čekáme" Hledáme někoho, kdo má zkušenosti s tvorbou a následnou exekucí B2B sales strategie. Proto bys měl/a splňovat alespoň následující:" Mít B2B sales background, praxi aspoň 5 let a zkušenost s vedením sales týmů. Hledáme někoho, kdo "už to dělal" a může představit své minulé úspěchy, dosažené milníky a podobně" Vzhledem k expanzi do zahraničí očekáváme ochotu cestovat" Samozřejmostí je plynulá angličtina" Vlastní síť kontaktů, kterou budeš moci aktivně využít." Nice to have:" Velkou výhodou je zkušenost s uváděním nových produktů" Další výhodou je kromě obligátní angličtiny aktivní znalost dalšího světového jazykaCo za to nabízíme" Kompetitivní platové ohodnocení za odvedenou práci" Významné benefity za dosažení KPIs, včetně ESOP" Prodej technologie, která se tak trochu prodává sama. Nepřeháníme. Naši klienti jsou nadšení, média o nás píšou sama od sebe (naposledy třeba FORBES). Budeš prostě prodávat něco, co je cutting edge a cool:)" Uvolněnou startupovou kulturu a práci s lidmi, kteří jsou zapálení pro to, co dělají" Možnost vzít odpovědnost do vlastních rukou, být u nastavování všech pravidel a formování celého sales týmu" Podporujeme flexibilitu a práci z domovaJak se přihlásitPošli tvé CV a odkazy na projekty či ukázky práce na HR@precismo.cz. Budeme se těšit!https://www.precismo.com/inzerat-obchodni-manazer-senior/

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - Služební PC + mobil

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

PRECISMO s.r.o., IČO: 06399967

Solniční 243/17, 602 00 Brno - Brno-město

Kontakt
Michaela Herskovič, 724981922, hr@precismo.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Rudná

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services