Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Statutární město Frýdek-Místek - Odbor územního rozvoje a stavebního řádu, Frýdek-Místek, Frýdek-Místek (informace o místu práce: Frýdek-Místek)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 Kč

Nástup od: 1. 10. 2021

Poznámka: A16 z:6/9/2021Požadované předpoklady:1. vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo v případě vzdělání v jiném oboru osvědčení zvláštní odborné způsobilosti při územním rozhodování a rozhodování na úseku stavebního úřadu a vyvlastnění získané do 30.06.20142. obecné předpoklady dle ustanovení § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů3. občanská bezúhonnost doložená výpisem z evidence Rejstříku trestů ne starším než 3 měsíce 4. znalosti následujících předpisů:5. zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a prováděcích vyhlášek6. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů7. zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů8. uživatelská znalost práce s PC - Word, Outlook, práce s internetem9. řidičský průkaz skupiny B10. zkušenosti z oblasti státní správy, příp. zkouška odborné způsobilosti na úseku stavebního řádu jsou výhodou.Náležitosti přihlášky:a) jméno, příjmení, příp. titul uchazečeb) datum a místo narození uchazečec) státní příslušnost uchazečed) místo trvalého pobytu uchazečee) číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana f) datum a podpis uchazečeK přihlášce je nutno doložit tyto doklady:" strukturovaný životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech" ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání" výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků obdobný doklad vydaný domovským státemCo nabízíme:" 10 platový stupeň podle odborného vzdělání a délky uznané praxe v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů; " pružnou pracovní dobu" 5 týdnů dovolené, možnost čerpání zdravotního volna v délce až 4 dny v kalendářním roce a možnost čerpání neplaceného volna dle kolektivní smlouvy" stravenky, volnočasové poukázky v hodnotě 5 tisíc Kč, příspěvek na penzijní připojištění" možnost dalšího vzdělávání formou školení a seminářů" možnost zvyšování jazykových znalostí na pracovištiV přihlášce uveďte i číslo telefonu a e-mailovou adresu, abychom Vás mohli aktuálně informovat o přesném datu a hodině výběrového řízení. Přihlášky s požadovanými doklady zasílejte do 21. 9. 2021 v zalepené obálce s označením "Výběrové řízení - neotvírat" a s uvedením adresy uchazeče na adresu: Ing. Pavel Osina, Statutární město Frýdek-Místek, odbor územního rozvoje a stavebního řádu, Radniční 1148, Frýdek, 73801 Frýdek-Místek. Více na www.frydekmistek.cz

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - zdravotní volno, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Statutární město Frýdek-Místek, IČO: 00296643

Kontakt
Pavel Osina, 558 609 271, tosenovska.marcela@frydekmistek.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services