Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: ESET Research Czech Republic s.r.o., Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 45000 - 55000 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: Náš dynamicky rostoucí tým hledá zkušeného testera, který by nám pomohl vyvinout novou cloudovou verzi naší aplikace. Pracujeme na řešení Endpoint Detection and Response (EDR), které pomáhá chránit firmy před cílenými útoky. Řešení obsahuje agenta, server napsaný v C ++ a frontend napsaný v JavaScriptu. Server pro ukládání dat používá databázi SQL. Automatické testy jsou napsány v Pythonu. Co vás čeká:Budete zodpovědní za přípravu testovacích scénářů, testovacích prostředí a automatizačních testů. Provádění testování systému, funkčnosti, výkonu a odolnosti.Požadavky:Minimálně jeden rok nebo více zkušeností s testováním softwaruPraktické zkušenosti s automatizací testů a PythonemZnalost procesu a metodik testování softwaruZnalost základní správy Windows a základní konfigurace a diagnostiky sítí TCP/IPSilné analytické myšlení a schopnosti řešit problémyDobrá znalost angličtinyCo uvítáme:Znalost Dockeru a AzureZkušenosti s používáním REST APIZnalost nástrojů pro automatizaci testů, jako je Selenium nebo PytestZákladní znalost SQLZnalost nástrojů jako GIT a JenkinsZkušenosti s Linuxem nebo macOSCertifikát ISTQB Foundation Výhody:Bezedné nápoje pro všechny! Dopřej si kávu, čaj, džusy a další nápoje, co hrdlo ráčí. Hladový u nás taky nebudeš. Na každý pracovní den u nás dostaneš stravné lístky, které plně hradíme. No a kdyby ti vyhládlo během tvého pracovního nasazení, ve společné kuchyňce najdeš celý den zdravé občerstvení. Je nám jedno jestli jezdíš do práce autem, na kole, nebo chodíš pešky. Měsíční příspěvek na dopravu dostává každý bez rozdílu.Jsme také přesvědčení, že pro každého by měla být rodina na prvním místě. A proto při významných živnotních událostech jako jsou svatba nebo narození dítěte od nás kromě gratulace dostaneš i finanční příspěvek.Lék na věčnou mladost zatím k dispozici nemáme. Dokud ho ale nevynaleznou budeme našim zaměstnancům přispívat na důchodové nebožpojištění.Pracuj naplno, užívej si naplno. Za tímto heslem si stojíme a proto po celý rok našim zaměstnancům připravujeme mnoho ackcí, aktivit a dalších příležitostí na společný oddych a zábavu.Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

ESET Research Czech Republic s.r.o., IČO: 22800352

Palachovo náměstí 799/5, 625 00 Brno - Starý Lískovec

Kontakt
Bc. Kovaříková Hana, , hana.kovarikova@eset.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services