Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Bílovec, Nový Jičín, Bílovec (informace o místu práce: Bílovec)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Nepřetržitý provoz

Mzda: 25590 Kč

Nástup od: 1. 1. 2021

Poznámka: z: 20.08.2021 MĚSTO BÍLOVEC, Slezské náměstí 1/1, 743 01 Bílovec - Vyhlášení výběrového řízení č. 1/2021 /MP, na obsazení pracovního místa: strážník / strážnice - čekatel / čekatelka Městské policie Bílovec. Pracovní poměr: na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíců.Charakteristika vykonávané práce: komplexní zajišťování místních záležitostí veřejného pořádku v rámci města a místních částíPožadované vlastnosti a dovednosti:- základní znalost práce na PC (MS Office)- řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič)- organizační i komunikační schopnosti- zodpovědnost, ochota se vzdělávat- schopnost samostatné práce a iniciativního přístupu k řešení problémůVýhodou:- znalost zákona o obcích č. 128/2000 Sb., a zákona o obecní policii č. 553/1991 Sb.- praxe u bezpečnostních složek, případně ve státní správě nebo samosprávě - platné osvědčení o splnění stanovených odborných předpokladů podle zák. č. 553/1991 Sb.,o obecní policii - zbrojní průkaz skupiny D - aktivní znalost cizího jazyka (anglicky jazyk)- Možnost čerpání různých benefitů v rámci péče o zaměstnance. Náborový příspěvek 30 000 Kč.Předpoklady pro vznik pracovního poměru (dle zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů):- občan ČR starší 18 let - ukončené střední vzdělání s maturitou- bezúhonnost a spolehlivost ve smyslu zákona č. 553/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů- zdravotní způsobilostK přihlášce zájemce připojí (příloha č. 1): - strukturovaný životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech- čestné prohlášení o spolehlivosti (příloha č. 2)- čestné prohlášení o bezúhonnosti (příloha č. 3)- originál nebo ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání- aktuální doklad o zdravotní způsobilosti - kopie řidičského průkazuVybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru a fyzickým testům, poté bude následovat odborné psychologické vyšetření.Další informace: - poskytnuté osobní údaje budou zpracovány pouze pro účel tohoto výběrového řízení a po ukončení výběrového řízení budou veškeré poskytnuté doklady všem uchazečům spolu s vyrozuměním o výsledku výběrového řízení zaslány zpět - bližší informace poskytne Pavel Kudela, velitel MP, tel.: 556 414 207 - informace o nakládání s osobními údaji (GDPR) jsou zveřejněny na www.bilovec.cz- vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu nebo nevybrat žádného uchazečeDoručení přihlášky: - obálku s přihláškou označte:,,Neotvírat - VŘ - MP"- způsoby doručení: do 15. 9. 2021, poštou - na adresu: Město Bílovec, Slezské náměstí 1/1, 743 01 Bílovec nebo osobně - na podatelnu Městského úřadu Bílovec, 17. listopadu 411, 743 01 Bílovec (rozhodující je razítko na poště či na podatelně MěÚ)

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

Město Bílovec, IČO: 00297755

Kontakt
Pavel Kudela, Velitel městské policie, 736 627 609, 556 414 206, pavel.kudela@bilovec.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Ostraha a bezpečnost

Lokality: Bílovec

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services