Referent obchodu s NJ

Nabídka pracovní pozice od 18. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Mzda: 30 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho významného obchodního partnera obsazujeme pozici REFERENT OBCHODU - České Budějovice Lidi schopné jednat se zákazníky a montážními firmami Klademe důraz na profesionalitu a jazykové znalosti, naši zákazníci mluví převážně německy Náplň práce: Příprava nabídek na dodávku speciálních zařízení pro energetiku (příhradové stožáry, hlavní a pomocné konstrukce rozvoden, podpěrné a technologické konstrukce do elektráren) Kompletní řízení zakázky Technická podpora k nabízeným a prodávaným produktům Kontakty se zákazníky a montážními firmami (logistika dodávek na stavbu, vývozní dokumentace, reklamační řízení) Akviziční činnost Získávání dat pro marketingové analýzy

Jiné výhody

Zázemí stabilní, dlouhodobě prosperující a ekonomicky silné české firmy Práce v Českých Budějovicích - dobrá dostupnost, parkoviště v areálu firmy Zajímavé finanční ohodnocení - smluvní mzdy, měsíční a čtvrtletní odměny 13. a 14. plat Výhody vyplývající z Kolektivní smlouvy - mzdové příplatky nad rámec zákona 5 týdnů dovolené ročně Příspěvek na podnikové stravování - závodní jídelna i kantýna Příspěvek na penzijní připojištění Odměny za pracovní věrnost firmě Možnost zahraničních pracovních cest i práce v zahraničí Prohlubování odborné kvalifikace, zázemí vlastní svářečské školy Možnost profesního růstu Vedení bankovního účtu zdarma u vybrané banky Kulturní a společenské akce pro zaměstnance Pružná pracovní doba Proč se přidat právě k nám? Jsme silná, ryze česká firma s českým vedením Disponujeme vlastním unikátním know-how a vlastní výrobní základnou Máme více než 65 let zkušeností v oboru a spokojené zákazníky po celém světě Investujeme do špičkových výrobních technologií a výpočetních systémů Vážíme si šikovných a pracovitých lidí a vždy platíme včas Nabízíme širokou škálu zaměstnaneckých benefitů a výhod Dobré nápady se u nás opravdu uskuteční Budete mít dobrý pocit z toho, že vaše práce má smysl Vytváříme prostředí pro profesní růst a podporujeme vzdělávání Nové zaměstnance důkladně zaškolíme Dbáme na neustálé zlepšování pracovního prostředí a na bezpečnost práce Podporujeme jihočeské sportovní, charitativní a kulturní projekty

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
velmi dobrá znalost NJ slovem i písmem podmínkou Perfektní znalost MS Office Řidičský průkaz Vzdělání technického směru

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Nejčastější chyby v daňovém přiznání. Neděláte je taky?

Jaké chyby v přiznání k dani z příjmů fyzických osob jsou nejčastější? Připravili jsme...více

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Stejné místo, nižší mzda. O kolik si ženy vydělají méně?

Postavení žen na českém pracovním trhu patří v rámci zemí OECD mezi podprůměrné. Na stejných...více

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Zvýšení mezd smazala inflace. Kupní síla klesla druhý rok v řadě

Průměrná hrubá mzda za celý loňský rok dosáhla částky 43 341 korun, to je meziročně o...více

Partners Financial Services