Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Úřad práce České republiky KoP Plzeň, Plzeň-město, Plzeň (informace o místu práce: Plzeň)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 21260 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: Úřad práce České republiky vyhlašuje výběrové řízení na obsazení služebního místa v souladu s § 178 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisůSociální pracovník/pracovnicePracoviště: Úřad práce České republiky - Krajská pobočka v Plzni Kontaktního pracoviště Plzeň-město, Klatovská 200e, 320 73 PlzeňOddělení příspěvku na péči a dávek pro osoby se zdravotním postižením Odboru nepojistných sociálních dávekHlavní náplň činnosti:- Přijímání žádostí o dávky pro osoby se zdravotním postižením, poradenská činnost, sociální práce s klientem, provádění sociálního šetření v rodině - Zajišťování výplaty dávek pro osoby se zdravotním postižením, včetně vedení ucelené podkladové dokumentace žadatelů, spolupráce s posudkovými lékaři, ověřování a došetřování podkladů a údajů pro správní řízení.- Řešení sociálně-právních a sociálně zdravotních problémů klientů a aplikací odborných metod sociální práce, diagnostická činnost, poradenství.Kvalifikační a další požadavky:- kvalifikace dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách tj. ukončené vyšší odborné vzdělání sociálního směru popř. VŠ v sociální oblasti (v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociální politiku, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku)- znalost práce na PC (MS Office) - výborné komunikační schopnosti- řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič/ka - odpovědnost, samostatnost, flexibilita, bezúhonnost- profesionální vystupování, psychická odolnost - výhodou je znalost práce programů OK nouze, ArsysX a SAPPracovní podmínky:- platové zařazení v 10. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku- pružná pracovní doba - plný úvazek- předpokládaný nástup září 2021- pracovní poměr na dobu určitou (zástup za RD) se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění)Zaměstnanecké výhody:- 5 týdnů dovolené - 5 dní indispozičního volna (sick days)- 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí- stravenky v hodnotě 90 Kč- příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb- odměny k životním a pracovním výročímV případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 8. srpna 2021 na e-mailovou adresu: libuse.skupinova@uradprace.czNedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Životopis, , libuse.skupinova@uradprace.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services