Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, odlouč. prac. Teplice, Teplice, Teplice (informace o místu práce: Teplice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 24770 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: Požadavky: vysokoškolské vzdělání získané studiem v magisterském studijním programu v oboru právo na vysoké škole v České republice vhodné i pro absolventy, praxe výhodouvýborná znalost občanského práva a právních předpisů upravujících činnost Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (např. 219/2000 Sb., 201/2002 Sb., 279/2003 Sb.)samostatnost, spolehlivost, komunikační schopnosti, pečlivost, znalost MS Officestátní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostorutrestní bezúhonnost, splnění podmínek dle ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb. Náplň práce:zajišťování specializovaných odborných činností v oblasti majetkové, majetkoprávní a restituční s aplikací právních předpisůaudit právních jednání a dalších dokumentůkonzultační a metodická činnostpředkládání připomínek k návrhům předpisůprávní pomoc při výkonu správy zajištěného majetkuzpracování právních jednání u právně složitých případůpříprava podání k soudům, rozhodčím orgánům, správním úřadům a jiným orgánům místo výkonu práce: TepliceStrukturovaný životopis, s podrobným popisem praxe a motivačním dopisem zasílejte do 30. 7. 2021 na email: marie.vasova@uzsvm.cz, předmět e-mailu: VŘ právní auditorUpozornění:Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, nebude vracet dokumenty postoupené do výběrového řízení a nebude sdělovat uchazečům (uchazečkám), kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem tohoto výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí.S uchazečem či uchazečkou, jejichž přihláška nebyla z výběrového řízení vyřazena, provede výběrová komise pohovor, který se skládá z písemného testu a z ústní části. Zasláním svého životopisu Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových dáváte v souladu s nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), souhlas se zpracováním a uchováváním Vašich osobních údajů v personální databázi Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových výhradně za účelem získání zaměstnance, a to v rozsahu nezbytném pro průběh výběrového řízení. Tento souhlas platí až do jeho odvolání, nejdéle však po dobu 1 roku od jeho zaslání. Současně s tím prohlašujete, že všechny Vámi uvedené údaje jsou pravdivé.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, IČO: 69797111

Kontakt
Marie Vášová, 416 921 509, marie.vasova@uzsvm.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Právo a legislativa

Lokality: Teplice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services