Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: MGM COMPRO s.r.o., Zlín, Zlín (informace o místu práce: Zlín)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 35000 - 45000 Kč

Nástup od: 10. 1. 2022

Poznámka: Vystudovali jste to, pro co žijete - strojařinu či pro ni máte velkou slabost? Pak jste Ti praví parťáci do týmu vývojářů pracujících na projektech světové značky jako např. NASA, Airbus, Virgin Galactic a mnoho dalších úspěšných značek.Koho hledámeNa pozici Mechanický inženýr/Konstruktér ideálně vidíme člověka, který:- Získal (brzy získá) VŠ vzdělání v oboru strojního inženýrství, či disponuje praxí ve strojní konstrukci- Disponuje znalostí technické a výkresové dokumentace- Má znalosti v CAD/CAM systémech (CAM velkou výhodou, není podmínkou)- Uživatelské znalosti a dovednosti na PC (SolidWorks, MS Office, …)- Schopnost komunikovat s technicky orientovanými zákazníky- Praxe v oboru vítána (není podmínkou), řidičský průkaz sk. B výhodou- Profesionální a příjemné vystupování- Rozumí pasivně anglicky- Ovládá počítač a MS OfficeSplňujete? Pak se ještě podívejte, na čem konkrétně byste mohli pracovat v našem dynamickém týmu:- vizualizace zákaznických řešení - teamová práce v rámci projektových celků- zpětné analýzy navrhovaných řešení včetně optimalizace prvotního návrhu- konstrukční podpora v rámci interního testování produktů společnosti MGM COMPRO- prototypové řešení pomocí aditivních technologií - 3D tisk- návrh a zhotovení technické dokumentace pro výrobu na CNC obráběcích strojíchPokud navíc máte drive věci dotáhnout do konce, rádi se učíte novým postupům, umíte pracovat v týmu (ale zároveň i samostatně a soustředěně, když je potřeba) a je na vás spoleh, jste pro nás ti praví.Co za to nabízíme- Férové finanční ohodnocení - zkušených lidí si vážíme- Záruku, že nezakrníte - pokud budete chtít, máte kam růst- Přístup k novým technologiím - rozhodně si budete mít co zkoušet a testovat- Firemní benefity- Příjemné pracovní prostředí a kolegy stejné krevní skupiny- Vývojový a výrobní tým, který oceňují i uznávané technologické společnostiStále nejste rozhodnuti a chybějí Vám informace o tom, na čem naše společnost pracuje? Navštivte náš web (www.mgm-compro.com) a přečtěte si o našich partnerech a projektech, popř. nám kdykoliv zavolejte na 577 001 350.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

MGM COMPRO s.r.o., IČO: 03093212

Růžová 307, 763 02 Zlín - Louky

Kontakt
Jana Nováková, 724 106 084, novakova@mgm-compro.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Strojírenství, Technika, rozvoj

Lokality: Zlín

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services