Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Vimperk, Prachatice, Vimperk (informace o místu práce: Vimperk)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: Náplň práce:- agenda evidence obyvatel, občanských průkazů, cestovních dokladů- činnosti související s vnitřním chodem úřaduPředpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka:Úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky, popřípadě fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem.Za bezúhonnou podle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků,se nepovažuje fyzická osoba, která byla pravomocně odsouzena pro trestný čin spáchaný úmyslně, nebo pro trestný čin spáchaný z nedbalosti za jednání související s výkonem veřejné správy, pokud se podle zákona na tuto osobu nehledí, jako by nebyla odsouzena. Zájemce podá písemnou přihlášku. Přihláška zájemce musí obsahovat tyto náležitosti:- jméno, příjmení a titul uchazeče,- datum a místo narození uchazeče,- státní příslušnost uchazeče,- místo trvalého pobytu uchazeče,- číslo občanského průkazu uchazeče,- datum a podpis uchazeče,- telefonní, popř. e-mailové spojení.K přihlášce se připojí tyto doklady:-životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech,-výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, možno získat na MěÚ Vimperk ihned výstupem Czech POINTU (tel.: 380 070 348),-ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.Další požadavky:Středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, VOŠ nebo VŠ; práce na PC (Internet, MS Office, spisová služba); rychlá orientace v pracovní problematice; schopnost samostatné práce a rychlé orientace v pracovní problematice; schopnost asertivního jednání s lidmi; časová flexibilita; ochota se dále vzdělávat; výhodou řidičské oprávnění skupiny B; znalost cizích jazyků výhodou. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete nebo osobně doručte nejpozději do 09.08.2021do 14.00 hod., na adresu: Městský úřad Vimperk, Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk. Uzavřenou obálku označte heslem: "NEOTVÍRAT, VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - REFERENT ODBORU VV". Podrobnější informace podá: Ing. Jana Schererová, MPA - vedoucí odboru vnitřních věcí - tel.: 388 402 215, mob.: 724 176 544

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Vimperk, IČO: 00250805

Kontakt
Veronika Čermáková, personalistka, 380 070 347, veronika.cermakova@mesto.vimperk.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Vimperk

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services