Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: , ,

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 24420 - 36000 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, vyhlašuje výběrové řízení na pozici pracovníka v sociálních službách pro pečovatelskou službu Pečovatelská služba Brno-Žabovřesky - terénní služba.Očekáváme:˘ Vzdělání - alespoň střední vzdělání s výučním listem, sociálního zaměření - výhodou ˘ Absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pracovníka v sociálních službách -výhodou˘ Schopnost respektovat individuální zvláštnosti uživatelů, cílové skupiny˘ Schopnost a ochota pracovat v týmu˘ Schopnost samostatného rozhodování a rychlého jednání v nenadálé situaci˘ Základní dovednost práce na PCNabízíme:˘ Pestrou a zodpovědnou práci ˘ Jednosměnný provoz˘ Tým zkušených a vstřícných kolegů˘ Benefity v podobě Sick days, příspěvku na stravování, Fokus passPlatové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 5).Případné bližší informace podá: Mgr. Kateřina Grácová, tel.: 777 356 907.V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete životopis na e-mailovou adresu: gracova@cssbrno.cz, do předmětu napište, prosím, PSS.Informace o poskytovaných službách na www.css.brno.czVýběrové řízení:Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Pečovatelská služba Brno-Žabovřesky, Horova 200/77, 616 00 Brno (o pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu, informování telefonicky, případně emailem - pokud bude v životopise uveden).Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat dne 30. 7. 2021. Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru měnit, o změně budou vybraní uchazeči informováni.Termín nástupu:Dle dohodyV PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR. Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ.SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE:http://www.css.brno.cz/volna-mistaVYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU:zjadinova@cssbrno.czCentrum sociálních služeb, příspěvková organizace si vyhrazuje právo výběrové zřízení zrušit, změnit jeho podmínky, případně nevybrat žádného uchazeče.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace, IČO: 70887039

Sejkorova 2723/6, 636 00 Brno - Židenice

Kontakt
Jana Štavičková, 541421920,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services