Vedoucí skladu a logistiky

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Český Krumlov (informace o místu práce: Český Krumlov)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Vést oddělení skladu a logistiky a dále vylepšovat příslušné procesy

Jako vedoucí tohoto oddělení o zhruba čtyřiceti zaměstnancích budete společně s nimi zodpovědný/á za všechny procesy skladových a logistických operací v nově postaveném skladu v našem závodě v Českém Krumlově, kde se vyrábí především různé typy transformátorů, tlumivek, kabelových stromů apod. Ve spolupráci s mateřskou firmou budete postupně realizovat strategické cíle, podílet se na rozmanitých projektech a implementovat nové moderní skladové a logistické procesy s cílem optimalizovat celkový provozní výkon společnosti s ohledem na kvalitu, spolehlivost dodávek a náklady. Součástí Vaší práce bude také definovat a průběžně monitorovat klíčové ukazatele (KPI’s) a na základě jejich vyhodnocení a výsledků auditů provádět potřebná rozhodnutí a nápravná opatření.

Jiné výhody

Zajímavý obor a různorodé výzvy.

Budete pracovat v celosvětově známé, úspěšné a stabilní zahraniční společnosti se srdcem. Aktivně se zapojíte do vývoje a dalšího zdokonalování skladových a logistických procesů. Díky zajímavým projektům a úzké mezinárodní spolupráci si zdokonalíte cizí jazyk a rozšíříte si své obzory v dalších oblastech. Na mzdě se domluvíme podle Vašich zkušeností, kromě toho na Vás čeká balíček velmi zajímavých benefitů.





Chcete se stát součástí angažovaného týmu a připravit se s námi ke skoku do úspěšné budoucnosti? Potom se těšíme na Váš přesvědčivý životopis.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Technicky orientovaný vedoucí skladu a logistiky.

Vedle Vašeho vzdělání (ideálně logistického nebo ekonomického směru) jsou důležité zejména Vaše schopnosti vést, koordinovat a motivovat zaměstnance tak, aby prostřednictvím kvalitní týmové spolupráce dosahovali stanovené cíle v souladu se strategií a hodnotami společnosti. Velikou výhodou jsou předchozí víceleté zkušenosti s vedením skladu a logistiky, znalosti z oblasti štíhlé výroby a zkušenosti s řízením projektů a multidisciplinárních týmů. Vzhledem k úzkému kontaktu s mateřskou firmou je němčina nebo angličtina na komunikativní úrovni absolutní nutností.

Těšíme se na kolegu / kolegyni s vynikajícími sociálními a komunikačními dovednosti, přiměřenou empatií a pozitivním myšlením zaměřeným na výsledky.

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services