Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Statutární město Opava, Opava, Opava (informace o místu práce: Opava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 19730 - 28920 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: KO: Bc. Majdanicsová Pavlína, tel.: 553 756 452, e-mail: pavlina.majdanicsova@opava-city.czPísemnou přihlášku s níže uvedenými materiály zasílejte poštou nebo odevzdejte osobně v podatelně Magistrátu města Opavy na adrese: Magistrát města Opavy, personální a mzdové oddělení, Horní náměstí 69, 746 01 Opava.Na obálku uveďte "Neotvírat, výběrové řízení".Termín ukončení příjmu přihlášek: 09.07.2021.Písemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat:- přesné označení výběrového řízení- jméno, příjmení a titul uchazeče- datum a místo narození- státní příslušnost uchazeče- místo trvalého pobytu uchazeče- číslo občanského průkazu- kontaktní telefonní číslo, kontaktní e-mail,- datum a podpis uchazečePožadované doklady:- profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech a dovednostech s ohledem na výše uvedené požadavky stanovené Statutárním městem Opava- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce - originál nebo ověřená kopie; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání (v případě diplomu VŠ i dodatek k diplomu; příp. vysvědčení o státní zkoušce - u diplomů vydaných do konce roku 2005), v případě VOŠ diplom a vysvědčení o absolutoriu)Vzdělání a další požadavky:- minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou- praxe v oblasti správy pohledávek a vyměřování daní a poplatků výhodou- praxe v oblasti provádění pokladních operací výhodou- praxe v samosprávě a státní správě výhodou - znalost zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád a zákona č. 128/2000 Sb., o obcích - dobrá znalost práce na PC (MS Office, Internet), předpoklad rychlého zapracování do speciálních programů v oblasti daní a poplatků, znalost systémů GINIS a VERA výhodou - organizační schopnosti, profesionální vystupování, schopnost jednat s klientem- samostatné jednání a rozhodování, zodpovědnost a preciznost - dobrý zdravotní stavPokud uchazeč podá přihlášku prostřednictvím datové schránky, bude nutné u výpisu z evidence RT a dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání zajistit pravost dokumentu jeho konverzí s ověřením shody obsahu a připojením ověřovací doložky nebo tyto doručit vyhlašovateli v listinné podobě.Platové zařazení: platová třída 9, stupeň podle délky uznané praxe (Kč 19 730 až 28 920 Kč) v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě; možnost postupného přiznání osobního příplatku - dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce.Bonusy zaměstnavatele: osobní ohodnocení, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění, 25 dnů dovolené za rok, 3 dny indispozičního volna

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody - stravenková karta, benefitní karta, příspěvek na penzijní připojištění

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Statutární město Opava, IČO: 00300535

Kontakt
Pavlína Majdanicsová, 553 756 452, pavlina.majdanicsova@opava-city.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Opava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services