Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Diecézní charita Brno - oblastní charita Třebíč - AL PASO Vysočina, Třebíč, Třebíč (informace o místu práce: Třebíč)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 10000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: AL PASO Vysočina je terénní služba pro osoby starší 18 let vracející se z výkonu trestu, osoby s trestní minulostí a jejich blízké osoby v krizi z Kraje Vysočina. Požadujeme: " VOŠ, VŠ nejlépe humanitního nebo sociálního zaměření (splnění podmínek pro výkon činnosti sociálního pracovníka dle zákona 108/2006, Sb. o sociálních službách) nebo studium těchto oborů " znalost problematiky a cílové skupiny, zodpovědnost " schopnost zvládat psychicky náročné situace " časová flexibilita (jedná se o práci v terénu v rámci Kraje Vysočina, komunikace s věznicemi ČR) " řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič " zpracovávání koncepčních a metodických materiálů " dobré organizační schopnosti " spolupráce s dalšími institucemi a odborníky " prezentace zařízení " znalost Zákona č. 108/2006, Sb. O sociálních službách, vyhlášky č. 505/ 2006 " dovednost práce na PC " trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost " komunikační dovednosti na výborné úrovni " spolehlivost a loajalita " respekt ke křesťanským hodnotám organizace Nabízíme:" práci na hlavní pracovní poměr na úvazek 0,35-0,5 (v budoucnu možné navýšení), nástup IHNED" platové ohodnocení v závislosti na praxi a dosaženém vzdělání v rozsahu od 25.000 Kč " 5 týdnů dovolené" stravenky " supervizní vedení " zvýhodněné ceny volání pro zaměstnance a jeho rodinu " dlouhodobé a stabilní zaměstnání na HPP " zajímavá a kreativní práce v příjemném pracovním prostředí a v přátelském kolektivu K zaslání svého profesního životopisu, včetně stručného motivačního dopisu, využijte odkaz na webových stránkách: http://www.jobs.cz/pd/1560784263/?rps=202Kontaktní osoba pro činnost služby AL PASO a bližší informace k pracovní pozici: Marie Petříčková, DiS., koordinátor služby, marie.petrickova@trebic.charita.cz. Kontaktní osoba pro zaslání životopisu: Ing. Šárka Hotová, HR manažer, sarka.hotova@trebic.charita.cz Více o Oblastní charitě Třebíč a Diecézní charitě Brno: www.trebic.charita.cz www.dchb.charita.czVidea ke zhlédnutí na www.youtube.cz po zadání "Oblastní charita Třebíč" nebo "Charita Třebíč" Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost Diecézní charita Brno, IČO: 44990260, třída Kpt. Jaroše 1928/9, Brno, Černá Pole, jakožto správce, zpracovávat prostřednictvím Oblastní charity Třebíč Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.Odpovědí na naši nabídku volného místa poskytujete správci své osobní údaje za účelem realizace výběrového řízení, nejdéle po dobu jednoho roku od převzetí životopisu.Podrobněji: https://trebic.charita.cz/kariera/volna-mista/gdpr/

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Diecézní charita Brno, IČO: 44990260

Kontakt
Šárka Hotová, 731 605 022, sarka.hotova@trebic.charita.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services