Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov pro osoby se zdravot. postižením Gaudium, Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 17070 - 24000 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Kontakt e-mailem.Charakteristika pozice:" Mechanické mytí podlah, PVC, dlaždic, vysávání" čištění osvětlovacích těles" Dodržování všech hygienických a technických norem " Čištění, úklid, dezinfekce WC" Běžný úklid, zametání, utírání prachu, větrání místností, vynášení odpadků" Čištění nábytku, atd. Platové podmínky se řídí nařízením vlády č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 2), ve znění pozdějších předpisů.Požadavky k výběrovému řízení:" trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, očkování proti žloutence typu BNabízíme:" stravování v místě pracoviště" možnost využití příspěvku FKSP " možnost práce na zkrácený úvazek 4 hodiny denně ( pondělí- pátek)Bližší informace podá: Jana Šťavíčková, tel.: 724 322 319V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete strukturovaný životopis na e-mailovou adresu: stavickova@cssbrno.czUzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: 20.06.2021Výběrové řízení:Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Domov pro osoby se zdravotním postižením Gaudium, Schodová 1292/18, Brno (O pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu, informování telefonicky, případně emailem - pokud bude v životopise uveden).Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat v týdnu od 21.06. - 25.06.2021 (předpokládaný termín)Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru změnit, o změně budou vybraní uchazeči vždy informováni. Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení bez uvedení důvodu, případně vyhlášení nového výběrového řízení, v případě, že nebude vybrán vhodný uchazeč na danou pozici!Termín nástupu: Červenec 2021- případně dle dohodyV PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR. Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ.SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mistaVYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU OSOBNĚ VYPLNĚNÉHO A PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU: stavickova@cssbrno.cz(Zasláním materiálu o své osobě zájemce souhlasí s uchováním svých osobních údajů uvedených v životopise po dobu pořádání daného výběrového řízení. Poté budou materiály skartovány.) V případě zájmu uchazeče budou materiály ponechány v databázi organizace, pro případ uvolnění pozici se stejnou nebo podobnou kvalifikací viz výše zmíněné Poučení dle č.l3.GDPR.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace, IČO: 70887039

Sejkorova 2723/6, 636 00 Brno - Židenice

Kontakt
Jana Šťavíčková, ,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Manuální a dělnické profese

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services