Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Price f(x) s.r.o., Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Náplň práce:Ředitel produktového oddělení je globální role zodpovědná za vedení vize a design produktu s cílem jeho neustálého zdokonalování. Na starosti bude mít vedení týmu dodavatelů, který pokrývá různé části hodnotového řetězce produktu, a další přímé podřízené odpovědné za produktový management (tým produktových manažerů a Product Ownerů), Pricing Science, a Industry Advisor/poradce). Bude plnit klíčovou roli při budování, realizaci a komunikaci strategické vize Pricefx. Mezi další odpovědnosti bude patřit validace a vyvíjení plánu pro podporu růstu. zdokonalování přístupu k produktu u zákazníka a na trhu (včetně zákazníků, partnerů a dalších hráčů na trhu), vedení vizi pricingu jako platformy a zajišťování, že Pricefx si i nadále bude držet pozici inovátora a lídra v naší kategorii a bude reprezentovat hlas zákazníka a trhu během celého životního cyklu produktu a vyvažovat potřeby externích zákazníků s partnery.Požadavky: " Odborník v oblasti Pricingu" 10+ let zkušeností z vedení oddělení Produktu, zdokonalování procesů a funkcionalit produktu, prokazatelné obchodní úspěchy z dané oblasti a zkušenosti z mezinárodního prostředí" zkušenosti z B2B software a SaaS prostředí" Zkušenosti s Product Marketingem" Definování KPI (Platform growth) pro podporu při investičním rozhodování" Prokazatelné zkušenosti s růstem a vývojem produktových týmů (ideálně min. o velikosti 15 až 30 členů týmu)." Schopnost stanovit a vést vizi produktu a produktového týmu interně i externě na trhu" zkušenosti s budováním a motivací vysoce výkonného a flexibilního produktového týmu schopného dodávat nejlepší globální produkt v dané oblasti produktu." Praktické porozumění metodikám agilního vývoje a tím neustále pracovat na zdokonalování Pricefx produktu" Silné obchodní povědomí podpořené produktovými a technickými znalostmi" dobrý poradce pro vedení, nutno prokázat dobrý přehled o trhu (zákazníci, konkurenti a partneři)" Siná orientace na zákazníka (naslouchání zákazníkům a schopnost efektivně pracovat se zpětnou vazbou)" Výborná znalost anglického jazyka slovem i písmem" Výborné komunikační dovednosti" Reprezentativní vystupování a schopnost prezentovat před širším publikemTýden dovolené navíc (celkem 200 hodin), stravenky (meal vouchers), Sick days, Cafeteria systém, příspěvek na penzijní připojištění (Pension contribution)

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Price f(x) s.r.o., IČO: 02685205

Thámova 681/32, 186 00 Praha - Karlín

Kontakt
Andrea Knická, 777 363 740, andrea.knicka@pricefx.eu

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services