Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, Praha-východ, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav (informace o místu práce: Brandýs nad Labem-Stará Boleslav)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Neurčeno

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Místo pracoviště:- Brandýs n. LabemPrvotní kontakt:- podání písemné přihlášky do výběrového řízení, termín uzávěrky přihlášek: 28. 6. 2021Charakteristika vykonávané práce: komplexní výkon státní správy na úseku vodního hospodářství a ochrany prostředí. Zájemci, kteří splňují předpoklady a požadavky stanovené vyhlašovatelem, mohou do výběrového řízení posílat své písemné přihlášky se všemi předepsanými náležitostmi a přílohami na adresu MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Masarykovo nám. 1, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, v obálce označené VŘ/REFERENT OVH - ZÁSTUP do 28.06.2021. Písemná přihláška zájemce musí obsahovat: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost a místo trvalého pobytu uchazeče, číslo občanského průkazu (nebo dokladu povolení k pobytu, jdel-li o cizího státního občana), datum a vlastnoruční podpis uchazeče, příp. kontaktní spojení, tj. telefon, e-mail (přihláška ke stažení na webových stránkách města www.brandysko.cz v sekci volná pracovní místa MěÚ Brandýs nad Labem-Stará Boleslav). K přihlášce zájemce dále přiloží: životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud domovský stát takový dokument nevydá, doloží cizí státní občan čestným prohlášením); ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. PŘIHLÁŠKY NELZE POSÍLAT ELEKTRONICKY. Předpoklady: vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání. Dle § 4 zák. č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů: státní občanství ČR, případně cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let, způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost, znalost českého jazyka Požadavky: praxe v oblasti vodního hospodářství vítána, osvědčení o zvláštní odborné způsobilosti na úseku vodního hospodářství vítáno, znalost legislativních předpisů souvisejících s vykonávanou činností, základní administrativní a PC dovednosti, komunikační schopnosti, samostatnost a ochota k dalšímu vzdělávání, flexibilita a spolehlivost, řidičský průkaz skupiny B. Zaměstnanecké výhody:- stravenky, 3 dny zdravotního volna, příspěvek na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

MĚSTO BRANDÝS N.L.-ST.BOLESLAV, IČO: 00240079

Kontakt
Vlastislav Horáček, 221 621 450,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services