Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Libristo Media s.r.o., Vsetín, Vsetín (informace o místu práce: Vsetín)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 28000 - 35000 Kč

Nástup od: 15. 9. 2021

Poznámka: SPECIALISTA/KA PLATEBNÍHO STYKUPOŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání ekonomického směru. Zkušenost na obdobné pozici, ideálně se zajištěním platebního styku pro společnost s bankovními účty po celé Evropě. Uživatelská znalost MS Excel. AJ na minimální úrovni dorozumění se přes e-mail. Odolnost, asertivitu a dobré komunikační dovednosti. Proaktivní přístup k řešení každodenních úkolů. Samostatnost, spolehlivost a pečlivost! NÁPLŇ PRÁCE: Zodpovědnost za organizaci a fungování platebního styku. Zodpovědnost za řádné a včasné odeslání všech plateb, párování plateb a započítávání faktur s dobropisy. Komunikace v češtině i angličtině s bankami a dodavateli. Plánování a řízení cashflow. Sledování likvidity.Spolupráce s IT. Proaktivní zadávání podnětů na zlepšení interních systémů a finančních procesů. Spolupráce při zavádění nových finančních produktů a služeb a jejich vyhodnocování.Hledáme kolegu se zkušenostmi, který/á bude zodpovědný/á za správné fungování platebního styku a řízení cashflow. Hledáme někoho, kdo se snaží věcem porozumět a je aktivní v řešení problémů. Neočekáváme, že budete vědět vše hned, ale je pro nás důležité, aby vás práce bavila a chtěl/a jste se v ní dále rozvíjet.Jsme český internetový obchod prodávající jak do české republiky, tak do EU. Patříme mezi největší prodejce cizojazyčné literatury. Díky jedinečnému konceptu podnikání jsme stabilní a stále rostoucí firmou pohybující se v oblasti e-commerce. Jsme rodinnou firmou. Ve firmě se všichni známe, jsme zvyklí se navzájem podporovat a chovat se k sobě lidsky. Prostředí, ve kterém pracujeme je dynamické, každý den řešíme něco nového, ale vždy se stihneme zastavit u dobré kávy.NABÍZÍME: Sleva na prodávaný sortiment. Občerstvení na pracovišti. Stravenky. Pružná pracovní doba. Přátelské prostředí odpovídající rodinné firmě do 50 zaměstnanců.Zázemí stabilní společnosti s dynamickým rozvojem. Mzdové ohodnocení v závislosti na praxi a vzdělání. Firemní benefity - příspěvek na stravování, občerstvení na pracovišti, sleva na prodávaný sortiment, vánoční prémie.Novému člověku vše vysvětlíme a věnujeme mu čas při zaškolení.Jsme zvyklí pomáhat si a podporovat se. V našem týmu je legrace a pohoda. PRVNÍ KONTAKT: životopis a motivační dopis zašlelte na adresu: jobs@libris.to.Ov.email: 3.9.

Nabízené výhody

  • Podnikové stravování -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Libristo Media s.r.o., IČO: 04448367

Sychrov 55, 755 01 Vsetín - Vsetín

Kontakt
Eva Kavinová, jobs@libris.to,

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services