Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: SKIAREÁL KLÍNOVEC s.r.o. - provozovna, Chomutov, Loučná pod Klínovcem (informace o místu práce: Loučná pod Klínovcem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 27500 - 32300 Kč

Nástup od: 15. 6. 2021

Poznámka: V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: : kariera@klinovec.czMísto výkonu práce - SKIAREÁL KLÍNOVEC s.r.o., Loučná č.p. 207, Loučná pod KlínovcemElektrikář / elektromechanik lanové dráhy řídí provoz lanové dráhy a provádí pravidelné údržby, kontroly, opravy, měření a zkoušení na elektrotechnických zařízeních lanových drah.Náplň práce - obsluha lanové dopravy a řízení lanové dráhy ve všech režimech (ruční, automatický, nouzový), diagnostika elektro závad lanové dráhy a souvisejících strojních zařízení, provádění pravidelných kontrol, prohlídek a zkoušek elektročástí lanové dráhy a objektů lanové dráhy nezbytných pro zajištění plynulého a bezpečného provozu, kontrola provozuschopnosti lanové drahy, elektrotechnických součástí podpěr, pravidelné kontrolní obchůzky s výstupem na podpěry, provádění zkušebních jízd, spoluúčast při provádění pravidelných revizí, prohlídek a zkoušek v souladu s příslušnými předpisy a normami, provádění stanovené údržby a oprav vlastními silami, vedení provozní dokumentace, organizace a dozor nad nástupem a výstupem cestujících., ověřování klimatických podmínek a vývoje počasí, které mají vliv na provoz lanovky.Požadujeme - SŠ vzdělání s výučním listem v oboru elektrikář nebo elektrotechnika, osvědčení o odborné způsobilosti dle §6 vyhl. 50/78 Sb. pro samostatné činnosti na elektrických zařízeních (případně §5 vyhl. 50/78 Sb. a ochota zvýšit si kvalifikaci ve zkráceném čase na §6 ), výhodou praxe v oboru nebo v jiném technickém provozu, fyzická zdatnost pro práci ve výškách (není podmínkou), technické myšlení a manuální zručnost, pracovitost, osobní a morální zodpovědnost, ochota učit se, ochotu pracovat i o víkendech, teamová i samostatná práce, řidičské oprávnění minimálně sk. B, věk minimálně 18 letNabízíme - práce na špičkových technických zařízeních, práce s týmem zkušenných profesionálů v silné a stabilní společnosti, kompletní zaškolení pro obsluhu nejmodernějších zařízení Doppelmayr, příplatky 25% za práci přesčas, příplatky 20% za práci o víkendech, příplatky 25% za práci v noci ( výjimečné případy ), vánoční odměny, výkonnostní a věrnostní odměny, 5 týdnů dovolené, nerovnoměrné roční rozvržení pracovní doby ( v letní sezóně více volných dnů ), práce v hlavním pracovním poměru na dobu neurčitou, možnost profesního rozvoje a karierního růstu, svoz zaměstnanců v blízkosti areálu (Vejprty, Ostrov, Kovářská)Benefity - dotované stravné v areálu, celoroční ski+bikepas zdarma, dotovaný skipas pro rodinné příslušníky, 30% sleva do obchodu s oblečením a lyžařskými doplňky, 40% sleva do všech Gastro provozoven, 50% sleva do půjčovny vybavení a lyžařské školy, firemní značkové ošaceníPoskytnutím svých osobních údajů obsažených v žádosti o zaměstnání (a případných přílohách) dáváte souhlas k jejich zpracování a uchování vplném rozsahu v personální databázi Skiareál Klínovec, s.r.o. a to po dobu jednoho roku. Svůj souhlas můžete kdykoli písemně odvolat a v takovémpřípadě bude z databáze vymazán.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

SKIAREÁL KLÍNOVEC s.r.o., IČO: 43227317

Belgická 681/5, 120 00 Praha - Vinohrady

Kontakt
Lucie Hertlová, , kariera@klinovec.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services