Specialista zákaznické podpory

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 29 000–43 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

CO TI PRÁCE U NÁS PŘINESE? Zdravím a díky za Tvůj zájem! Jmenuji se Julo a mám na starosti oddělení prodeje pro stávající klienty. Představím Ti pozici, náplň práce a vše, co Tě u nás čeká. Zároveň Tě zvu k nám do týmu, kde nás poznáš a uvidíš naši práci: Jsme šestičlenný tým pro naše stávající klienty. Práce si vážíme, proto do ní dáváme maximum, a to od pondělí do pátku 8:00 - 16:30 hod. O víkendu si užíváme rodinu, přátele, cestování, kino a další „víkendovky“. Hledáme k sobě šikovného a komunikativního kolegu/kolegyni, který/á nám pomůže s péčí o naše klienty a my ho na oplátku naučíme více o finančních produktech a procesech. Naše šikovné trenérky Ti také pomůžou zdokonalit Tvé komunikační a prodejní dovednosti. JAKÝ BUDE TVŮJ DEN: * Komunikace a aktivní volání našim stávajícím nebo novým klientům (nevoláme žádné studené kontakty), kterým budeš poskytovat informace o produktech a aktuálních nabídkách, nebo například sestavovat úvěrové produkty dle individuálních potřeb * Péče o naše zákazníky prostřednictvím různých kanálů (telefon, e-mail, chat) - zodpovídání a vyřizování jejich žádostí * Aktualizace údajů v klientském systému * Podílení se na budování vztahů s našimi zákazníky * Spolupráce s dalšími odděleními ve společnosti

Jiné výhody

ČÍM UDĚLÁME RADOST MY TOBĚ: * Neformální atmosférou a přátelským kolektivem * Dobrou dostupností MHD – kanceláře přímo u metra Nové Butovice * Vyladěným adaptačním programem včetně vstupního školení * Zajímavými měsíčními finančními bonusy nad rámec fixní složky mzdy * 5 týdny dovolené * Možností využit home office * Stravenkami v hodnotě 100Kč/den, Cafeteria benefity 500Kč/měsíc, které je možné využít dle libosti (sport, kultura…) * Odměnou 10 000Kč za přivedení nového kolegy * Příspěvkem na penzijní připojištění * Týmovými soutěžemi s odměnou výletu na naše pobočky po Evropě * Skvělými firemními a charitativními akcemi a dalšími benefity * Možností rozvoje v rámci Cofidis Těšíme se na Tvůj životopis a setkání s Tebou!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
ČÍM NÁM UDĚLÁŠ RADOST: * Alespoň SŠ vzděláním s maturitou * Praxe na telefonu nebo v rámci klientsky orientované pozice je výhodou, ale pokud ji nemáš, rádi Tě vše naučíme :) * Pozitivní a zodpovědný přístup a chuť se učit * Schopnost spolupracovat s kolegy * Uživatelská znalost PC (zejména MS Outlook, Word, Excel)

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services