Chceš vyvíjet v C#? Tak pojď!

Nabídka pracovní pozice od 6. 10. 2021 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 65 000–95 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Začněte budovat něco velkého! Do dvou z našich vývojářských týmů hledáme novou posilu. První z nich vyvíjí technologii, díky které můžete pracovat v rozměrech tisíckrát menších než je jedna červená krvinka. Druhý z nich pracuje na webové aplikaci, která sama testuje a do jisté míry i opravuje vady hardwaru - hlavně tedy čipů a mikrokontrolerů. A víte co mají oba tyto projekty společného? Mění svět. Díky nim třeba nemusíte tak dlouho čekat na nový počítač a telefon. Nebo automobil, ve kterém jezdíte je daleko bezpečnější - od plastů na palubní desce až po počítač, který vám pomáhá s řízením. Posuňte se ve své kariéře dál a vrhněte se na novou kapitolu, kterou se budete moc i chlubit. Náplň práce: * Desktopová aplikace je postavena ještě v části na WPF ale nové fáze už píšeme v .NET. * Webová pracuje na front-endu s TypeScript frameworky a back-end je v .NET 7 * Oba týmy pracují agilně ve scrumu a oba si rozumí nejen v práci, ale i mimo ni. * A samozřejmě dva týmy nejsou celá firma - pokud vám tedy ani jeden z projektů nesedne, je spoustu dalších možností.

Jiné výhody

* Možnost podílet se na něčem velkém. * Prostředí, ve kterém může růst a kde vás bude aktivně podporovat nejen tým ale i celá společnost. * Možnost hibridní spolupráce a kombinace home-office a kanceláří. * Zaměstnanecká sada benefitů jako je třeba multisport karta nebo program kafeteria. * 5 týdnů dovolené, roční bonusy závislé ne výsledcích firmy a možnost dalšího, neplaceného, volna. * U seniornějších uchazečů se nebráníme ani kontraktorské spolupráci.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Hledáme někoho, kdo ví o čem je řeč. * Oceníme tedy komerční praxi - těžko říct kolik je minimum. Někdo je skvělý po roce, jinému učení trvá déle. V každém případě nehledáme úplně čerstvé absolventy. * Pokud chcete vyvíjet webové aplikace, oceníme i povědomí o front-end kódu či cloudech (jedeme v Azure DevOps). * U desktopu se bude hodit třeba i (skoro)zapomenutá zkušenost s C++.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services