C# Developer WANTED – zbyl ještě nějaký?

Nabídka pracovní pozice od 5. 10. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Mzda: 50 000–100 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

„…hledáme C# / .NET Vývojáře, který chce dělat na nejlepším projektu na světě…“ Všichni vyvíjí v C# a ani my samozřejmě nechceme být pozadu, a tak hledáme dalšího .NET / C# Developera. Baví nás vývoj – především ten agilní – a rádi pracujeme i s novými technologiemi. Takže se u nás setkáte s .NET Corem, MVC či s vývojem aplikací, které pracují na cloudech i s technologiemi jako je třeba Kubernetes. Navíc pro ty, kteří by se rádi posunuli do full-stack vývoje máme pozice s přesahem do JS (Angularu či Vue.js). Každopádně, pokud ti naše technologie nesedí na 100 %, napiš nám a společně zkusíme vytvořit pozici tobě na míru. Náplň práce: * Jeden tým vyvíjí hry a druhý si hraje se softwarem, který zpracovává video. * Prostředí, které se rychle rozvíjí a kde zároveň už dnes spolupracujeme i s mezinárodními vývojářskými týmy. * Dáváme přednost malým scrumovým týmům a end-to-end vývoji s rychlým releasem. * Navíc projekty a další komunikaci máme ve slacku (a ano, máme tam i rubriku #random a dost výživná memečka)

Jiné výhody

* Baví nás agilní vývoj a hned ze startu tě necháme vybrat – chceš pracovat na stávajícím projektu, nebo tě víc láká greenfield? * Ať už dáš přednost čemukoliv, u nás si svých lidí vážíme. Při nástupu se domluvíme na takových podmínkách, aby tě práce bavila a s přibývajícími zkušenostmi počítáme i s růstem platového ohodnocení. * Víme, že každý je jiný a u nás se potkala banda extrovertů, kteří rádi vyrazí po práci do baru nebo o víkendu na kolo s introverty, kteří víc ocení relax s PlayStation nebo LoLkem. Ať už patříte kamkoliv, svůj benefit si u nás najde každý. * Náš CTO rád sportuje, takže se můžete těšit i na ovoce na pracovišti, multisport karty nebo příspěvek na permanentku do fitka. * Všechny nás baví možnost pracovat tehdy, když chceme a odkudkoliv potřebujeme. Takže i ty budeš mít možnost spolupráce převážně v remote režimu, flexibilní pracovní dobu nebo možnost vybrat si mezi HPP a freelance kontraktem. * A protože je doba zlá - velkým benefitem pro nás je už to, že můžeme (ikdyž s menšími komplikacemi) pracovat i z našich kanceláří...

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Hledáme kolegu na full-time nebo skoro-full-time spolupráci. Je toho prostě hodně… * Ovládáte C# a .NET – to znamená, že za sebou máte už pár projektů nebo komerční praxi. * Vývoj vás baví – právě zápal do práce je pro nás nejdůležitější… * A pokud se domluvíte anglicky, máte plusové body navíc…

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Olomouc

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services