Tester, který se nebojí elektřiny

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Vinohrady (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Letos naše společnost slaví 30. rok existence. Za tu dobu se nám podařilo vybudovat pobočky po celém světě a zároveň nás je dnes více než 400. Právě teď mezi sebe hledáme testery, kteří nám pomůžou prověřit náš kód a zajistí, že vše poběží jak má, i kdyby byl konec světa. Naše firma vyvíjí pohoné systémy, které běží na těch nejhůře dostupných místech na světě - ropná plošina uprostřed severního oceánu, výzkumná stanice v deštném pralese nebo tropické ostrovy v karibiku jsou jen pomyslný okraj ledovce. Všude na těchto místech běží náš hardware i software a o to, aby vše klapalo přesně jak má, se mimo jiné stará tým našich testerů, který právě rozšiřujeme. Náplň práce: * Vaším hlavním úkolem bude podpora stávajících aplikací a spolupráce s vývojáři na výrobním - především softwarovém testování. * Aktuálně se z 80 % jedná spíše o manuální testování, ale i u nás platí paretovo pravidlo a uvítáme i zkušenější kandidáty, kteří mají přesah do automatizovaného. * Manuální testři u nás testy spíše naklikávají a pracují s již existujícími testy v Pythonu, ti automatiční právě Python testy programují. * Malou součástí vaší práce bude i manipulace s hardwarem - takže hledáme testery, kteří se nebojí elektřiny :)

Jiné výhody

* Dobře víme, že každý je jiný, proto si u nás můžete vybrat ze široké škály benefitů (základ je 6 týdnů dovolené nebo multisport karty a spustu dalšího). * Pro ty, kteří se chtějí dále rozvíjet máme individuálně nastavený příspěvek na vzdělávání a možnost účastnit se dalších školení a certifikací včetně vzdělávacích programů, kde se naučíte vše téměř od nuly. * Pokud oceníte především svobodu, máme pro Vás flexibilní pracovní dobu s možností práce (i převážně - třeba z 90 %) z domova. * V týmu nejen pracujeme ale i odpočíváme. Alespoň jednou do měsíce se můžete těšit na teambuldingové akce (ke kterým nikoho nenutíme) a do kterých můžete klidně zapojit i své známé a rodinu.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Nejdůležitější je pro nás chuť do práce - oceníme zkušenosti s testování (ať už manuálním nebo automatizovaným) nebo znalosti jazyků jako Python, Bash nebo Perl. * Velkou výhodou pro vás bude vzdělání z oblasti elektra, která vám do budoucna umožní (u nás) získat základní vyhlášku 50. * Pokud vás více baví vývoj sw, do budoucna byste chtěli se sw developmentem zabývat na plno a hledáte místo, kde budete moci začít - určitě Vám dáme šanci také. * A konečně velkou výhodou budou i zkušenosti s nástroji jako Jira, Confluence, Selenium či Postman.

Inzerující společnost

Jobs Contact Personal, s.r.o., IČO: 03055396

Slovákova 354/5, 602 00 Brno - Veveří

Kontakt
Pavel Fiala

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services