Stabilní práce, NÁBORÁK 75.000 Kč, 6 týdnů dovolené (maturita nutná)

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Mzda: 31 000–36 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

JISTOTA PLATU A MÍSTA, fond pracovní doby jen 37,5 hodiny týdně, pravidelné navyšování příjmu, doživotní výsluha, odchodné, kariérní růst, plat v plné výši v době pracovní neschopnosti, to jsou jen některé benefity, které policistům a policistkám poskytuje zákon o služebním poměru. Staň se policistou v Olomouckém kraji. Co Tě naučíme : - naučíme Tě pracovat a jednat s lidmi - naučíme Tě střílet z krátkých a dlouhých střelných zbraní - naučíme Tě řídit policejní vozidla s právem přednosti v jízdě - naučíme Tě sebeobranu a boj zblízka Jako policista na obvodním oddělení budeš zajišťovat výkon hlídkové a obchůzkové služby se zaměřením na dohled nad dodržováním veřejného pořádku a bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, budeš zasahovat proti pachatelům protiprávního jednání, vést přestupkové a trestní řízení.

Jiné výhody

- NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 75.000 Kč (nezdaněný, vyplácený jednorázově) - 6 týdnů dovolené - fond pracovní doby pouze 37,5 hodiny týdně - pravidelné navyšování služebního příjmu v souvislosti s odslouženými léty - finanční příspěvky na životní nebo důchodové pojištění - služební příjem v plné výši v době pracovní neschopnosti kratší než 30 kalendářních dnů - služební příjem v plné výši po dobu 9 dnů při ošetřování člena rodiny - po 6 letech služby při ukončení služební poměru vyplacení jednorázového odchodného dle počtu odsloužených let v maximální výši šestinásobku hrubého měsíčního příjmu - možnost využití resortních sportovních zařízení a ubytoven - velké množství slev na zboží a služby poskytované soukromými firmami (web Benefity PČR) - po 15 letech služby k 6 týdnům dovolené navíc každoroční 14 denní ozdravný pobyt v lázních nebo v místě bydliště - po 15 letech služby, při ukončení služebního poměru, doživotní výsluhový příspěvek dle počtu odsloužených let v maximální výši 50% průměrného hrubého měsíčního příjmu - po dobu přípravy na výkon služby příjem 25.700 Kč - po nástupu do výkonu služby 31.000 Kč - služební příjem v Olomouckém kraji za rok 2019 činil průměrně 44.738 Kč, za rok 2020 to bylo už 47.480 Kč

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- MATURITU, nabízíme uplatnění pro maturanty ZE VŠECH OBORŮ STUDIA - pokud máš maturitu z jakékoliv střední školy nebo z jakéhokoliv oboru středního odborného učiliště s maturitou, splňuješ požadavky na vzdělání a vše potřebné pro výkon služby tě naučíme - státní občanství ČR - trestní bezúhonnost

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services