Junior Researcher

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Karviná (informace o místu práce: Karviná)

Mzda: 130 Kč/hodinu

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Popis společnosti: Společnost TRANSEARCH International patří ke špičce mezi světovými headhunterskými společnostmi. Zaměřuje se na vyhledávání kandidátů na nejvyšší manažerské pozice a na management poradenství. Česká pobočka ze svého sídla v Praze pokrývá český a slovenský trh a v Karviné disponuje kanceláří, která poskytuje podporu konzultantům z pražské kanceláře. Náplň práce: Hlavní zodpovědností Junior Researchera bude vzdálená podpora seniorních konzultantů při realizaci jednotlivých zakázek na vyhledání vhodných kandidátů. Součástí takové podpory bude především příprava různých dokumentů pro kandidáty i klienty, průzkum trhu, tvorba analýz a vyhledávání vhodných kandidátů z dostupných interních i externích zdrojů. Dále každodenní komunikace s kandidáty i klienty, aktualizace dat ve firemní databázi, příprava reportů a také administrativní podpora (především organizace a koordinace schůzek).

Jiné výhody

Nabízíme: Bezesporu jsme schopni nabídnout velmi zajímavou a pestrou práci, u které se mnohému naučíte. Získáte cennou praxi v prestižní mezinárodní headhuntingové společnosti s 35letou úspěšnou historií, která patří mezi největší hráče ve svém oboru. Naučíte se pracovat se špičkovými globálními executive search project management nástroji. Poznáte vnitřní fungování naší moderní firmy, česko-slovenského trhu i velkých korporací z řad našich klientů. Budete pracovat v příjemném prostředí v moderní kanceláři v centru Karviné (cca 300 m od univerzity) s veškerou potřebnou podporou a nástroji. Pokud budete mít zájem zpracovat některé z témat naší firmy pro bakalářskou nebo magisterskou práci, rádi vás v tom podpoříme a poskytneme i dostatek informací. Na pracovišti budete mít zdarma k dispozici kávu, čaj a nealko nápoje.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Koho hledáme: Hledáme kandidáty se všeobecným rozhledem, vrozenou pro-aktivitou, vnitřní motivací, zvídavostí a skvělými komunikativními dovednostmi. Mezi důležité kompetence patří také pečlivost a spolehlivost. Nezbytná je velmi dobrá znalost angličtiny minimálně na pokročilé úrovni B2. Německý jazyk bude výhodou. Stejně důležitá je velmi dobrá znalost českého jazyka, vč. dokonalého pravopisu a schopnosti profesionální a reprezentativní komunikace. Vhodný kandidát umí pracovat s PC (MS Word, Excel, Outlook) na běžné uživatelské úrovni a není pro něj problém najít na internetu jakoukoliv informaci.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services