referent/referentka sociálních věcí - veřejný opatrovník/opatrovnice

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

referent/referentka sociálních věcí - veřejný opatrovník/opatrovnice

Místo práce: Město Terezín, Litoměřice, Terezín (informace o místu práce: Terezín)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 20000 - 30000 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: směnnost: jednosměnný provoz, pružnápracovní doba.Popis činnosti: výkon funkce veřejného opatrovníka dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, pro osoby, jimž bylo město Terezín ustanoveno opatrovníkem, vede agendu veřejného opatrovnictví a další administrativní činnosti ve veřejné správě.Místo výkonu práce: město Terezín.Předpokládaný termín nástupu 1. 6. 2021, případně dle dohody.Pracovní poměr na dobu určitou za mateřskou dovolenou.Platové zařazení: tarifní třída 9 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění, příloha č. 1 Požadujeme:- vzdělání - SŠ/VOŠ nejlépe se zaměřením sociální, sociálně-ekonomické nebo sociálně-právní - znalost ustanovení zákona č. 89/2012 Sb. pro výkon veřejného opatrovnictví- znalosti zákona o obcích, o sociálních službách a dalších souvisejících zákonů- místní znalost sociální sítě- velmi dobrou znalost a samostatná práce na PC - řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič- dobrou komunikativnost a zodpovědný přístup- pečlivost, spolehlivost, samostatnost, vstřícnost, přiměřenou empatii a psychickou odolnost- časová flexibilitu- schopnost organizovat si práci, tvůrčí přístup, řešení konfliktů, týmovou spolupráci- ochotu dále se vzdělávat (požadavek na získání zvláštní odborné způsobilosti apod.)Dále výhodou:- ZOZ při správě opatrovnictví- praxe v oboru sociální práce- praxe ve státní správě nebo samosprávě - praxe v práci s klienty s duševními poruchamiZákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru dle ust. 4 odst. 1,2 zák. č. 312/2002:- státní občan ČR, popř. cizí státní občan s trvalým pobytem na území ČR, starší 18 let- plná svéprávnost, bezúhonnost- ovládá jednací jazykPřihláška musí obsahovat tyty náležitosti uchazeče:- jméno, příjmení a titul - datum a místo narození - státní příslušnost - místo trvalého pobytu - číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana- kontaktní údaje - telefon, e-mail- datum a podpis Doklady, které uchazeč připojí k přihlášce:- strukturovaný profesní životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech- výpis z evidence Rejstříku trestů, ne starší než 3 měsíců- ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání- případně další doklady prokazující odbornou vzdělanost Způsob podání přihlášky: přihlášku s uvedenými doklady v zalepené obálce doručte na podatelnu v přízemí Městského úřadu v Terezíně nebo zašlete na adresu: Městský úřad Terezín, nám. ČSA 179, 411 55 Terezín.Na obálce vyznačte: "NEOTVÍRAT - veřejná výzva - opatrovník"Lhůta pro podání přihlášky: nejpozději do 20.5.2021 do 10:00 hodin.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Město Terezín, IČO: 00264474

Kontakt
Alena Rendášová, 416 782 227, alena.rendasova@terezin.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Terezín

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services