Sociální pracovník/pracovnice

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Sociální pracovník/pracovnice

Místo práce: Úřad práce České republiky - Kontaktní pracoviště Holešov, Kroměříž, Holešov (informace o místu práce: Holešov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Úřad práce České republiky - Krajská pobočka ve Zlíně, Kontaktní pracoviště Holešov- Hlavní náplň činnosti: Poskytovat pomoc a podporu osobám v nepříznivé sociální situaci prostřednictvím dávek pomoci v hmotné nouzi, poskytovat základní sociální poradenství o možnostech řešení nepříznivé sociální situace, Přijímání žádostí o dávky pomoci v hmotné nouzi, napomáhání při vyplňování žádostí, vedení řízení ve věci poskytnutí dávek, Provádění místního a sociálního šetření pro účely přiznání a výplaty dávek hmotné nouze, Rozhodování o dávkách pomoci v hmotné nouzi. Vykonávání kontrolní činnosti využívání dávek pomoci v hmotné nouzi- Kvalifikační a další požadavky: Ukončené VŠ bakalářské vzdělání nebo VOŠ se zaměřením na sociální práci, sociální pedagogiku, sociální politiku, sociální péči, sociální patologii, právo, speciální pedagogiku. Odborná způsobilost podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Praxe v oblasti státní správy výhodou. Výborná uživatelská znalost práce s PC (MS Office – Word, Excel). Komunikační dovednosti - schopnost jednat s klienty v problémových situacích, odolnost vůči stresu, práce v terénu. Samostatnost, pečlivost, důslednost. Svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost. Řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič/ka – výhodou.- Pracovní podmínky: Platové zařazení v souladu s platnými právními předpisy, platová třída 10. Pružná pracovní doba - plný úvazek. Předpokládaný nástup - 1. července 2021. Pracovní poměr na dobu určitou po dobu mateřské a rodičovské dovolené.- Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím- V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 20. května 2021 na e-mailovou adresu: josef.pospisilik@uradprace.cz.Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc - 5x sick days
  • Jiné výhody - stravenky,

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Josef Pospíšilík, vedoucí kontaktního pracoviště, , josef.pospisilik@uradprace.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services