Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: RenoFarma Beskyd, a.s. - pracoviště Palkovice, Frýdek-Místek, Palkovice (informace o místu práce: Palkovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 - 35000 Kč

Nástup od: 5. 10. 2021

Poznámka: A11 z:10/5/2021 a:5/10/2021Společnost RenoFarma Beskyd, a.s. hledá nového kolegu nebo novou kolegyni na pozici Zootechnika/čky masného skotu.Náplň práce:Jedná se o práci zootechnika (chov masného skotu):- organizování práce v živočišné výrobě podle plánů a stanovených postupů,- dohlížení na každodenní provoz,- dohlížení na zdravotní stav zvířat a welfare,- zajišťovaní pomoci při veterinárních zákrocích,- vedení evidence zvířat, provozní dokumentace,- další administrativa spojená s výše uvedeným.A koho že hledáme?- Potřebujeme někoho, pro koho je zemědělství vášní a kdo ví, o co jde.- Jelikož jsme moderní podnik, hledáme někoho, kdo se nebojí inovací, kdo má povědomí o moderních zemědělských technologiích a postupech a chce pomáhat při jejich uvádění do praxe.- Hledáme středoškoláka nebo vysokoškoláka se zemědělským vzděláním (zootechnik, chovatel zvířat, zemědělec-farmář atd.).- Praxe vítána, ale práce je vhodná také pro absolventy.- Dobrou znalost MS Office (Word, Excel) a řidičský průkaz sk. B považujeme za samozřejmost.- Vzhledem k tomu, že budete muset jednat s kolegy a různými odděleními uvnitř firmy, měli byste být týmovým hráčem a nebát se komunikovat.- I když jsme česká firma, znalost cizího jazyka pro Vás bude výhodou.- A pokud jste k tomu všemu výše uvedenému ještě pečliví, samostatní a zodpovědní, nemá to chybu.- Chceme obohatit náš kolektiv o Váš potenciál, pozitivní přístup, entuziasmus a chuť k práci a novým výzvám. Hledáme někoho, kdo se bude rozvíjet společně s námi. Někoho, kdo bude zastávat a podporovat stejné firemní principy a hodnoty jako my.Nabízíme:Samozřejmostí je, že Vám nabízíme práci na plný úvazek v moderní české společnosti. A k tomu navíc:- odpovídající mzdové ohodnocení - od 25.000,- Kč (dle zkušeností a praxe),- finanční odměny,- příspěvek na stravování,- notebook,- mobilní telefon také pro soukromé účely,- služební automobil,- 5 týdnů dovolené,- firemní akce (od volnočasových až po vzdělávací),- práci se zvířaty v modernizovaných stájích.Zaujala vás naše nabídka?Pak nám zašlete svůj životopis a třeba také krátký dopis, ve kterém uveďte, proč si myslíte, že by nám to spolu mohlo klapat. Více se o nás dozvíte na www.renofarmy.cz

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - příspěvek na stravování

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

RenoFarma Beskyd, a.s., IČO: 04850904

Palkovice 919, 739 41 Palkovice - Palkovice

Kontakt
Zbyněk Kozub, 734 266 655 (7:00-16:00 hod.), zbynek.kozub@renofarmy.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Palkovice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services