Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Broumov, Náchod, Broumov (informace o místu práce: Broumov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 18300 - 26830 Kč

Nástup od: 1. 8. 2021

Poznámka: Město Broumov vyhlašuje podle § 7 zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na funkci odborného referenta správního odboru Městského úřadu Broumov. druh práce - správní a administrativní činnosti v agendách podatelny a kontaktního místa Czech POINT - místo výkonu funkce: - správní obvod města Broumova- platová třída - 8- předpoklady pro vznik pracovního poměru:- dosažení věku 18 let,- způsobilost k právním úkonům,- státní občanství České republiky, popřípadě cizí státní občanství a trvalý pobyt v České republice- bezúhonnost,- ovládání jednacího jazyka,- střední vzdělání s maturitní zkouškou- další požadavky:- odborná praxe v oblasti spisové služby a agendách kontaktního místa Czech POINT ve veřejné správě,- orientace v právních předpisech z oblasti spisové služby, zejména zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, vyhláška č. 259/2012, o podrobnostech výkonu spisové služby, ve znění pozdějších předpisů a zákon č. 300/2008 Sb. o elektronických úkonech a autorizované konverzi, ve znění pozdějších předpisů,- zkouška z vidimace a legalizace,- schopnost zapracování v různých softwarech informačních systémů,- znalost uživatelské práce s PC - Word, Excel, elektronická pošta, Internet, datové schránky,- pečlivost, spolehlivost, komunikační dovednosti, příjemné vystupování - místo,- místo, způsob podání přihlášky:- písemné přihlášky se podávají osobně v podatelně Městského úřadu Broumov, případně se zasílají poštou, a to na adresu uvedenou v tomto oznámení:- adresa pro zaslání přihlášky:- Městský úřad Broumov, Ing. Eva Blažková, MPA, tajemnice MěÚ, třída Masarykova 239, 550 01. Obálku označte "VŘ - správní odbor - podatelna".- lhůta pro podání přihlášky:- do 19.05.2021 - předpokládaný termín nástupu:- 01.08.2021 (případně po dohodě)- obsah přihlášky:- jméno, příjmení a titul uchazeče,- datum a místo narození uchazeče,- státní příslušnost uchazeče,- místo trvalého pobytu uchazeče,- číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana,- datum a podpis uchazeče- k přihlášce se připojí tyto doklady: - životopis, ve kterém uchazeč uvede údaje o dosavadních zaměstnáních ao odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností,- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením,- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.Bližší informace o nabízené pracovní pozici získáte u Ing. Heleny Hlaváčkové, vedoucí správního odboru (kontakt: 491 504 227, hlavackova@broumov-mesto.cz), či u Bc. Petry Chejnové, zástupkyně vedoucí správního odboru (kontakt: 491 504 228, chejnovap@broumov-mesto.cz).

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Broumov, IČO: 00272523

Kontakt
Eva Blažková, tajemnice, 491 504 225,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Broumov

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services