AREA SALES MANAŽER (který rozumí oceli, opláštění, fasádám)

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Kutná Hora (informace o místu práce: Kutná Hora)

Mzda: 50 000–65 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcete být součástí opravdu špičkové skandinávské společnosti? Co je za námi? 80 let navrhování, výroby a instalace rámových konstrukcí pro nejnáročnější stavební projekty. Kromě ocelových konstrukcí v oblasti pozemního stavitelství vyrábíme i mostní ocelové konstrukce pro železnice a dálnice. V tomto ohledu vidíme velký potenciál pro expanzi v České republice a na Slovensku. Náš tým specialistů v České republice posiluje o nového parťáka na pozici Area sales managera. Jak bude vypadat Váš pracovní týden? • Provádíte cenové kalkulace a připravujete nabídky pro klienta (stanovujete rentabilní ceny a nabídky) - budete spolupracovat s týmy (kolegové spočítají nabídky, tým techniků dělá ocelové konstrukce, el. inženýři jsou také k dispozici, do kalkulací jsou vtaženi i montáže). • Děláte akvizice nových zákazníků a pečujete o stávající • Odpovídáte za plnění cílů (stanoveného rozpočtu) a ziskovost při prodeji projektů • Provádíte průzkum trhu s cílem nalézt ziskové projekty a klienty, navazování nových vztahů se zákazníky • Směrem k zákazníkům realizujete u nich pravidelné návštěvy – prodejní a poprodejní služby • Spolupodílíte se na přípravě týdenních reportech

Jiné výhody

Co Vám nabízíme? - absolutní samostatnost a flexibilitu v práci (pracovní dobu skutečně neřešíme, jsou ro nás důležité výsledky) - fixní mzdu od 50 000 Kč (u hotového člověka) + Q odměny ve výši cca 30% - auto i k soukromým účelům - ntb, mobil - výuka AJ - sick days: 3 dny - HO – možný v plné míře - penzijní pojištění, kartu kafeterie - školení - firemní akce, jsou opravdu dobrý kolektiv

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co by nový kolega/-ně měli zvládat? • Praxe v oblasti prodeje projektů ocelových konstrukcí, opláštění a fasádních systémů (absolventa rádi zaučíme) • Schopnost technické argumentace • Vynikající komunikační a vyjednávací schopnosti, schopnost řešit konflikty • Schopnost navazování nových kontaktů a zjišťování potřeb zákazníků • Angličtina – středně pokročilý (pro komunikaci s Polskem, kde je výroba) • Řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič • Práce s PC (Microsoft Office, AutoCAD, Microsoft Project) • bydliště v regionu Čechy a nebo Morava (budete mít na starosti jeden z těchto regionů) Hledáme stavaře nebo výborné strojaře se zkušeností na stavbě a kteří rozumí oceli.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Kutná Hora

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services