Vedoucí provozního úseku

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Vedoucí provozního úseku

Místo práce: Sociální služby pro seniory Olomouc, příspěvková organizace, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 28920 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: Pracoviště: Zikova č.p. 618/14, Olomouc.Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici vedoucí provozního úseku.Co bude především náplní Vaší práce:- vedení pracovního kolektivu provozního úseku,- vedení autodopravy organizace,- zajišťování provozu, oprav a údržby objektů organizace,- energetický management,- BOZP a PO.Co od Vás očekáváme:- SŠ/VŠ vzdělání,- řidičský průkaz skupiny B,- znalost předpisů BOZP a PO,- znalost příslušných zákonů, souvisejících se silniční dopravou,- trestní bezúhonnost,- nutná uživatelská znalost MS Office, zejména EXCEL,- organizační a řídící schopnosti,- samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, pracovitost a dobré komunikační schopnosti.Co Vám můžeme nabídnout:- dobrý pracovní kolektiv,- závodní stravování ve vlastním stravovacím zařízení,- benefity v rámci FKSP (příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, aj.),- možnost vzdělávání,- pružná pracovní doba,- 25 dnů dovolené,- firemní mobilní telefon,- zařazení podle platných předpisů, tř. 9, hrubá mzda dle praxe od 19 730,-Kč - 28 920,- Kč,- nástup od 1.7.2021.Co očekáváme v písemné přihlášce:- životopis (opatřený datem a podpisem uchazeče/čky) včetně uvedení dosaženého vzdělání a průběhu všech dosavadních zaměstnání s uvedením přesného časového přehledu a pracovního zařazení,- čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti a četné prohlášení o bezúhonnosti,- fotokopii dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání,- motivační dopis. Lhůta pro podání přihlášek je stanovena do 20.5.2021. Přihlášky zasílejte POUZE na adresu: Sociální služby pro seniory Olomouc, příspěvková organizace, výběrové řízení, Zikova 6018/14, 770 10 Olomouc. Výběrové řízení je jednokolové a ředitelka organizace nemusí s žádným uchazečem uzavřít pracovní poměr.Sociální služby pro seniory Olomouc, příspěvková organizace, se sídlem Zikova 618/14, 770 10 Olomouc, je příspěvkovou organizací Olomouckého kraje. Organizace byla zřízena za účelem poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Poskytujeme pečovatelskou službu, chráněné bydlení a centrum denních služeb. Působíme ve městě Olomouci a 6 okolních obcích.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

Sociální služby pro seniory Olomouc, příspěvková organizace, IČO: 75004259

Zikova 618/14, 779 00 Olomouc - Nové Sady

Kontakt
Miroslava Šléglová, 585 757 089, personalni@sluzbyproseniry.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services