Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Libristo Media s.r.o., Vsetín, Vsetín (informace o místu práce: Vsetín)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 28000 - 35000 Kč

Nástup od: 15. 9. 2021

Poznámka: MANAŽER/KA LOGISTIKY E-SHOPUHledáme účetní se zkušenostmi, který/á bude zodpovědný/á za svěřenou část účetní agendy a bude spolupracovat při tvorbě daňových přiznání a účetní závěrky. Hledáme někoho, kdo se snaží věcem porozumět a je aktivní v řešení problémů. Neočekáváme, že budete vědět vše hned, ale je pro nás důležité, aby vás práce bavila a chtěl/a jste se v ní dále rozvíjet.Více o našem týmu: Novému člověku vše vysvětlíme a věnujeme mu čas při zaškolení. Jsme zvyklí pomáhat si a podporovat se. V našem týmu je legrace a pohoda. Více o nás: Jsme český internetový obchod prodávající jak do české republiky, tak do EU. Patříme mezi největší prodejce cizojazyčné literatury. Díky jedinečnému konceptu podnikání jsme stabilní a stále rostoucí firmou pohybující se v oblasti e-commerce. Jsme rodinnou firmou. Ve firmě se všichni známe, jsme zvyklí se navzájem podporovat a chovat se k sobě lidsky. Prostředí, ve kterém pracujeme je dynamické, každý den řešíme něco nového, ale vždy se stihneme zastavit u dobré kávy.POŽADUJEME:SŠ/VŠ vzdělání ekonomického směru. Praxe v účetní agendě minimálně 3 roky. Zkušenost s DPH CZ / EU nutností. Uživatelská znalost MS Excel. AJ základní znalost (minimálně pro dorozumění se přes e-mail). Znalost daňové problematiky a orientace v účetních a daňových zákonech. Velmi dobrá znalost českých účetních předpisů a orientace v základních daňových oblastech. Samostatnost, spolehlivost.NÁPLŇ PRÁCE: Měsíční příprava a zpracování DPH pro ČR a další evropské země. Komunikace s finančními orgány a externími partnery. Pomoc při sestavování roční závěrky včetně závěrkových operací. Vedení svěřené části účetnictví v souladu se zákonem o účetnictví a dalšími předpisy. Statistické reporty, příprava výkazů pro Intrastat. Zpracování finančních operací. Organizace platebního styku.Co říct závěrem?Hledáme kolegu/kolegyni na plný úvazek s nástupem co nejdříve, případně podle Vašich možností. Výběrové řízení bude probíhat ve 2 kolech. Pokud chcete být naší novou posilou právě vy, neváhejte a zašlete nám váš životopis a motivační dopis.NABÍZÍME: Přátelské prostředí odpovídající rodinné firmě do 50 zaměstnanců. Zázemí stabilní společnosti s dynamickým rozvojem. Mzdové ohodnocení (v závislosti na praxi a vzdělání). Firemní benefity - příspěvek na stravování, občerstvení na pracovišti, sleva na prodávaný sortiment, vánoční prémie. Pružnou pracovní dobu.PRVNÍ KONTAKT: Výhradně emailem na adresu: jobs@libris.to Pokud chceš být naší novou posilou právě ty, neváhej a zašli nám tvůj životopis a motivační dopis.Ov.email: 3.9.

Nabízené výhody

  • Podnikové stravování -
  • Zvláštní prémie -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Libristo Media s.r.o., IČO: 04448367

Sychrov 55, 755 01 Vsetín - Vsetín

Kontakt
Eva Kavinová, jobs@libris.to,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Vsetín

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services