Referent/ka finančního odboru Městského úřadu Ústí nad Orlicí

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Referent/ka finančního odboru Městského úřadu Ústí nad Orlicí

Místo práce: Město Ústí nad Orlicí, Ústí nad Orlicí, Ústí nad Orlicí (informace o místu práce: Ústí nad Orlicí)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 28920 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: VŠECHNY INFORMACE OHLEDNĚ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A O NÁLEŽITOSTECH PŘIHLÁŠKY NALEZNETE NA ADRESE: www.ustinadorlici.czPRACOVNÍ POMĚR: na dobu neurčitouTERMÍN NÁSTUPU: 01.07.2021, dle dohody i pozdějiCHARAKTERISTIKA VYKONÁVANÉ ČINNOSTI:- výkon státní správy na úseku místních poplatků v rozsahu přenesené působnosti obecního úřadu jako správce poplatků podle zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů, a to v agendě místního poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a v agendě poplatků ze psů,- činnost spočívá zejména ve vedení seznamů poplatníků a společných zástupců, upozorňování poplatníků na neuhrazení poplatků, vymáhání dlužných poplatků a vedení exekučních řízení dle daňového řádu,- součástí činnosti je i zastupování hlavní pokladní.POŽADAVKY NA UCHAZEČE:- vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou,- znalost zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 280/2009 Sb., daňový řád, ve znění pozdějších předpisů,- znalost práce na PC (MS Office, zejména MS Excel, MS Word),- zodpovědnost, flexibilita, spolehlivost, samostatnost a pečlivost.VÝHODOU:- vzdělání v ekonomické oblasti,- praxe v obdobné funkci,- zkouška zvláštní odborné způsobilosti při správě daní, poplatků a jiných obdobných peněžitých plnění.NABÍZÍME:- podporu osobního rozvoje, odborné vzdělávání u akreditovaných společností,- pět týdnů dovolené,- zaměstnanecké benefity např. příspěvek na stravování, penzijní připojištění, služební mobil aj.LHŮTA, ZPŮSOB A MÍSTO DORUČENÍ PŘIHLÁŠEK:Přihlášku s přílohami doručte do 20.05.2021 buď osobně na podatelnu Městského úřadu Ústí nad Orlicí, Sychrova 16 nebo poštou (rozhoduje podací razítko pošty nebo podatelny městského úřadu) na adresu:Městský úřad Ústí nad OrlicíÚtvar personální a mzdové agendySychrova 16562 24 Ústí nad OrlicíUzavřenou obálku v levém horním rohu označte:„Výběrové řízení č. 06/2021 – referent/ka FIN – neotvírat.“Případné dotazy zodpoví: - Ing. Petra Brejšová, vedoucí finančního odboru, tel.: 736 472 689- Bc. Jana Broulíková, personalistka, tel.: 736 525 146

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Ústí nad Orlicí, IČO: 00279676

Kontakt
Gabriela Mánková, tajemník městského úřadu, 465 514 241,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Ústí nad Orlicí

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services