Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Otrokovice [1], Zlín, Otrokovice (informace o místu práce: Otrokovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 8. 2021

Poznámka: Vysokoškolské vzdělání magisterského typu (výhodou ekonomický nebo právní směr). Znalost zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě; zákona č. 250/2000 Sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů; zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád).Komunikativní a organizační schopnosti, samostatný a iniciativní přístup k práci.Dobrá znalost práce na PC (Word, Excel, PowerPoint, Internet). Řidičský průkaz skupiny B.Plná svéprávnost.Předpoklady podle § 4 zák. č. 312/2002 Sb.Výhodou:- praxe v oblasti finanční kontroly a znalost kontrolního systému, - praxe v oblasti kontroly podle zákona o kontrole (kontrolní řád),- praxe ve veřejné správě a zkoušky odborné způsobilosti. Náplň činnosti odboru je uvedena v platném organizačním řádu MěÚ Otrokovicekterý je k dispozici v informacích MěÚ a na internetových stránkách města: www.otrokovice.cz (dokumenty města/vnitřní předpisy).Bližší informace poskytne Ing. Marek Maňásek, vedoucí oddělení interního auditu, tel. 577 680 257, e-mail: manasek.marek@muotrokovice.czUchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti:o jméno, příjmení, titul,o datum a místo narození,o státní příslušnost,o místo trvalého pobytu (vč. kontaktního spojení - telefon, e-mail),o číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana,o datum a podpis uchazeče.(formulář přihlášky naleznete u vyhlášeného výběrového řízení na webových stránkách)K písemné přihlášce nutno doložit:o životopis zaměřený na údaje o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech, o originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce; u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením,o ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání včetně příp. dodatku.Přihlášky k výběrovému řízení zasílejte nejpozději do 18.05.2021 v obálce označené heslem "VŘ INA" na adresu:Městský úřad Otrokoviceoddělení kanceláře tajemníkanám. 3. května 1340, 765 02 Otrokovice Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z uchazečů a vyhlásit nové výběrové řízení. Nabízíme: 10. platová třída, trvalé vzdělávání, pružná pracovní doba, příspěvek na stravování, příspěvek na prevenci a posílení zdraví

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Otrokovice, IČO: 00284301

Kontakt
Petr Vrana, 577 680 401, vrana@muotrokovice.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Otrokovice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services