Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: goNET s.r.o.;, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 - 30000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2021

Poznámka: 1. kontakt e-mailem: kulova@gonet.czChcete být podporou pro TOP management stabilní ostravské společnosti goNET s.r.o.? Zvládáte si organizovat svůj time management a určit priority, na kterých musíte přednostně pracovat? Je pro Vás preciznost, pečlivost a organizace to, co Vás charakterizuje? Chcete pracovat nejen na lehkých administrativních úkolech, ale dostávat i zodpovědnější práci? Pak hledáme právě Vás! Pošlete nám svůj životopis s fotografií a motivačním dopisem na e-mailovou adresu kulova@gonet.cz a získejte obrovskou zkušenost a příležitost se stát členem našeho týmu.O společnosti goNET s.r.o. v kostce:- provozujeme službu moderního sledování televize - Lepší.TV,- provozujeme vysoce navštěvované webové stránky tvprogram.cz a sms.cz,- pronajímáme okolo 100 bytů v Ostravě,- provozujeme Vilu na Landeku s amfiteátrem,- sídlíme v Ostravě, v moderní budově.Do našich moderních kancelářských prostorů hledáme schopného, pracovitého a spolehlivého člověka na pozici asistent/ka ředitelů firmy (office manager), Vašim úkolem bude zajištovat bezproblémový chod firmy a plnit různorodé úkoly.Co budete na této pozici dělat?- administrativně pomáhat vedení - vést kompletní chod kanceláře (např. reklamace, objednávky, dohled nad úklidem firmy atd.),- komunikovat s úřady,- komunikovat s nájemníky a zařizovat veškerou činnost vztahující se k pronajímání bytů (tj. - řešení nájemních smluv a včasných plateb, práce s programem Inkasnik atd.),- plnit zadané úkoly dle požadavků vedení, - vyřizovat telefonní hovory a korespondenci,- pochůzky mimo kancelář aj.Jaká je naše představa o Vás?- SŠ/VŠ vzdělání- zkušenosti s asistentskou pozicí- právní minimum, resp. orientace v základních právních pojmech - optimistický a zodpovědný přístup, 120 % spolehlivost, samostatnost při plnění zadaných úkolů,- reprezentativní vystupování a vyjadřování,- dobrá znalost práce na PC (MS Office, vyhledávání na internetu),- výborná znalost českého jazyka,- řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič),- odolnost vůči stresu,- úsměv na tváři. A na co se u nás můžete těšit? Na:- možnost ovlivnit a zlepšit vývoj nejen samotné aplikace Lepší.TV, ale i ostatních procesů,- práci, která tě bude bavit,- osobní růst, rozšíření si obzorů a nalezení vnitřního potenciálu,- týmovou spolupráci s fajn kolegy a kolegyněmi,- s námi máte možnost sportovat i zažívat báječné odpoledne,- Vánoční prémie.Těšíme se na Váš životopis! Benefity: dovolená, příjemný kolektiv, stravenky, firemní mobil, zdarma účet k Lepší.TV, k dispozici neomezené množství kávy a čajů, firemní akce a jiné benefity

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody - stravenky, aj.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Požadované dovednosti

  • Čeština - Aktivní - perfektní znalost -

Inzerující společnost

goNET s.r.o., IČO: 26822580

Úprkova 1/25, 702 00 Ostrava - Přívoz

Kontakt
Lenka Kulová, , kulova@gonet.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services