Poradce OZP

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Poradce OZP

Místo práce: Úřad práce České republiky - krajská pobočka v Karlových Varech, Kontaktní pracoviště Sokolov, Sokolov, Sokolov (informace o místu práce: Sokolov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 19730 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Hlavní náplň činnosti:Řídí proces vedoucí k zaměstnání konkrétního OZP – koordinace postupů a nástrojů podporujících zaměstnávání OZP. Vede poradenství v rámci zaměstnávání OZP a pracovní rehabilitace. Připravuje a zpracovává individuální plán pracovní rehabilitace. Organizuje a koordinuje činnost odborné pracovní skupiny v rámci pracovní rehabilitace. Realizuje poradenské činnosti pro OZP a zaměstnavatele. Spolupracuje se zaměstnancem oddělení trhu práce v souvislosti s komunikací se zaměstnavateli a využíváním nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti. Vytváří a pečuje ve spolupráci s koordinátorem zaměstnávání OZP o regionální síť spolupráce v pracovní rehabilitaci/zaměstnávání OZP – aktivně spolupracuje se zaměstnavateli, zdravotnickými zařízeními, vzdělávacími zařízeními a neziskovými organizacemi v rámci svého kontaktního pracoviště. Provádí monitorovací návštěvy u spolupracujících subjektů pro integraci OZP na trhu práce v regionu (preventivní i profylakční). Svolává a organizačně zabezpečuje pravidelné porady odborných útvarů kontaktního pracoviště k problematice zaměstnávání OZP. Tyto schůzky probíhají 1x měsíčně. Z každé této schůzky je vypracováván zápis, který je zaslán koordinátorovi zaměstnávání OZP.Kvalifikační a další požadavky:• minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou• znalost práce na PC (MS Office) • výborné komunikační schopnosti • odpovědnost, samostatnost, flexibilita, bezúhonnost• profesionální vystupování, psychická odolnost • řidičský průkaz výhodouPracovní podmínky:• platové zařazení v 9. platové třídě v souladu s platnými právními předpisy, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku• pružná pracovní doba – plný úvazek• předpokládaný nástup od 1. června 2021 po dobu dočasné nepřítomnosti státního zaměstnance se zkušební dobou 6 měsíců (určena v souladu s § 178 odst. 3 zákona o státní službě, v platném znění), nejdéle však po dobu trvání projektu „Rozvoj systému podpory zaměstnávání OZP na volném pracovním trhu (OZP)“, tj do 30. června 2022.Zaměstnanecké výhody:• 5 týdnů dovolené • 5 dní indispozičního volna (sick days)• 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí• stravenky v hodnotě 90 Kč• příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb• odměny k životním a pracovním výročímV případě zájmu o uvedenou pozici zašlete, prosím, elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis a kopii dokladu o dosaženém vzdělání, nejpozději do 17. května 2021 na e-mailovou adresu blanka.jenikova@uradprace.cz.Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.Jedná se o zástup po dobu MD.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc - 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna
  • Jiné výhody - stravenky

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Úřad práce České republiky, IČO: 72496991

Kontakt
Blanka Jeníková, ředitelka Odboru kontaktního pracoviště Sokolov, , blanka.jenikova@uradprace.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Sokolov

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services