Referent/ka odboru stavebního úřadu Městského úřadu Ústí nad Orlicí

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Referent/ka odboru stavebního úřadu Městského úřadu Ústí nad Orlicí

Místo práce: Město Ústí nad Orlicí, Ústí nad Orlicí, Ústí nad Orlicí (informace o místu práce: Ústí nad Orlicí)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 8. 2021

Poznámka: VŠECHNY INFORMACE OHLEDNĚ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A O NÁLEŽITOSTECH PŘIHLÁŠKY NALEZNETE NA ADRESE: www.ustinadorlici.czPRACOVNÍ POMĚR: na dobu neurčitouTERMÍN NÁSTUPU: 01. 08. 2021, dle dohody i dříveCHARAKTERISTIKA VYKONÁVANÉ ČINNOSTI:- výkon státní správy v rozsahu obecního úřadu obce s rozšířenou působností a obecního stavebního úřadu podle zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů.POŽADAVKY NA UCHAZEČE:- vzdělání v souladu s § 13a zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů:- 10. platová třída – vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru,- 9. platová třída – vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví,- znalost zákona č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,- znalost práce na PC (MS Office, zejména MS Excel, MS Word),- řidičské oprávnění pro skupinu vozidel „B“,- zodpovědnost, flexibilita, spolehlivost, samostatnost a pečlivost.- Pozn.: Kvalifikační požadavky splňuje též uchazeč, který vykonával činnost úředníka obecního stavebního úřadu k 01. 01. 2013 a má příslušné osvědčení zvláštní odborné způsobilosti podle zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, ve znění pozdějších předpisů.LHŮTA, ZPŮSOB A MÍSTO DORUČENÍ PŘIHLÁŠEK:Přihlášku s přílohami doručte do 14. 05. 2021 buď osobně na podatelnu Městského úřadu Ústí nad Orlicí, Sychrova 16 nebo poštou (rozhoduje podací razítko pošty nebo podatelny městského úřadu) na adresu:Městský úřad Ústí nad OrlicíÚtvar personální a mzdové agendySychrova 16562 24 Ústí nad OrlicíUzavřenou obálku v levém horním rohu označte:„Výběrové řízení č. 04/2021 – referent/ka odboru stavebního úřadu – neotvírat.“Případné dotazy zodpoví: Petr Marčík, vedoucí odboru stavebního úřadu MěÚ, tel.: 465 514 239Bc. Jana Broulíková, personalistka MěÚ, tel.: 736 525 146

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Ústí nad Orlicí, IČO: 00279676

Kontakt
Gabriela Mánková, tajemník městského úřadu, 465 514 241,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Ústí nad Orlicí

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services