Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov pod hradem Žampach, Ústí nad Orlicí, Žampach (informace o místu práce: Žampach)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 7. 2021

Poznámka: MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Domov pod hradem Žampach, Žampach č.p. 1, 564 01 ŽamberkDomov pod hradem Žampach přijme Vedoucí oddělení přímé péče ve službě DOZP - komunitní domácnosti (domky a byty) v obci Žampach zodpovědný za kvalitu poskytovaných služeb na těchto odděleních.HLAVNÍ OBLASTI PRACOVNÍ NÁPLNĚ:ŘÍZENÍ TÝMU ZAMĚSTNANCŮ:- sestavování a realizace dlouhodobých a reálných plánů služeb a dovolené příslušných provozů, dodržování pracovně právních předpisů k tomuto se vztahujících- zpracovávání a předkládání výkazů - podkladů pro zpracování mezd zaměstnanců příslušných provozů- zabezpečování systému profesního rozvoje u podřízených zaměstnanců- sestavování plánu a realizaci nástupních praxí a zaškolení u nových zaměstnanců- systém profesního hodnocení zaměstnanců, morálního a finančního oceňování zaměstnancůŘÍZENÍ PROVOZNÍCH ÚSEKŮ:- zabezpečuje a řídí přímo nebo spolupracuje na realizaci činností sociální služby dle zákona o sociálních službách- zabezpečuje a řídí činnosti zaměřené na podporu uživatele služeb v dosahování co nejvyšší míry schopností vést běžný způsob života a rozhodovat o osobních záležitostechřídí systém poskytovaných sociálních služeb v oblasti komunitních služebPLATOVÉ ZAŘAZENÍ: dle NV č. 564/2006 Sb., 11. platová třída, platový stupeň 1.-12. dle praxe: 22 980,- Kč až 33 790,- Kč; příplatek za vedení: až 5.000,- Kč a osobní příplatek po zapracování: až 3.500,- KčDÁLE NABÍZÍME: 5 týdnů řádné dovolené, závodní stravování, profesní rozvoj, služební telefon a notebookNÁSTUP: předpokládaný nástup od 7/2021, doba určitá do 31.12.2022 s možností prodloužení na dobu neurčitouKVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY: - vysokoškolské vzdělání (minimálně Bc.)- zdravotní způsobilost- občanská bezúhonnostDÁLE POŽADUJEME:- manažerské dovednosti- dobré komunikační a vyjednávací schopnosti- přehled o současném vývoji v sociálních službách- odborný, koncepční, aktivní a samostatný přístup k pracovním úkolům- řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič- výborná dovednost práce na PC (MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook; internet)- praxe výhodouPřihlášky lze podat písemnou formou na adresu Domova pod hradem Žampach.Náležitosti a požadované přílohy přihlášky jsou uvedeny na http://www.uspza.cz/index.php?id=10532, termín VŘ bude sdělen (předpoklad 05/2021).Místo bude obsazeno na základě výsledků výběrového řízení.Organizace si vyhrazuje právo:- v případě nízkého počtu uchazečů prodloužit termín pro podání přihlášek nebo výběrové řízení zrušit a odložit,- v případě nedostatečného výsledku uchazečů ve výběrovém řízení pracovní pozici neobsadit a případně výběrové řízení s odložením zopakovat.KONTAKTY:- Bc. Bittnerová Iva, personální pracovnice, tel. 465 635 159, 702 244 174 (po - pá 08:00 - 14:00), personalni@uspza.cz (personální a platové záležitosti)- Bc. Fabián Jaromír, vedoucí sociální péče domova, tel. 465 635 196, 603 780 990 (po - pá 08:00 - 15:00), vychovatel@uspza.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Domov pod hradem Žampach, IČO: 00854271

Žampach č. 1, 564 01 Žamberk

Kontakt
Iva Bittnerová, 465 635 159, personalni@uspza.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Žampach

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services