Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov pod hradem Žampach, Ústí nad Orlicí, Žampach (informace o místu práce: Žampach)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 9. 2021

Poznámka: MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Domov pod hradem Žampach, Žampach č.p. 1, 564 01 ŽamberkDomov pod hradem Žampach přijme Vedoucí služby sociálně terapeutické dílny (STD) a center denních aktivit (CDA) domova ve službě domov pro osoby se zdravotním postižení (DOZP) zodpovědný za kvalitu těchto poskytovaných služeb.HLAVNÍ OBLASTI PRACOVNÍ NÁPLNĚ: Řízení týmu zaměstnanců vedení týmu zaměstnanců ve službě STD a DOZP - CDA:- personální zajištění provozu těchto služeb- zpracovávání a předkládání výkazů - podkladů pro zpracování mezd zaměstnanců provozů těchto služeb- zabezpečování systému profesního rozvoje u podřízených zaměstnanců- sestavování plánu a realizaci nástupních praxí a zaškolení u nových zaměstnanců- zajišťování systému profesního hodnocení zaměstnanců, morálního a finančního oceňování zaměstnancůŘízení provozních úseků:- zabezpečení a řízení přímo nebo spolupráce na realizaci činností sociální služby dle zákona o sociálních službách- zabezpečení a řízení činnosti zaměřené na podporu uživatele služeb v dosahování co nejvyšší míry schopností vést běžný způsob života a rozhodovat o osobních záležitostech- zajišťování provozu a kapacit služby STD a CDA domovavýkon přímé práce v CDA (v části úvazku)PLATOVÉ ZAŘAZENÍ: dle NV č. 564/2006 Sb., 11. platová třída, platový stupeň 1.-12. dle praxe: 22 980,- Kč až 33 790,- Kč; příplatek za vedení: až 5.000,- Kč a osobní příplatek po zapracování: až 3.500,- Kč.DÁLE NABÍZÍME: 5 týdnu řádné dovolené, závodní stravování, profesní rozvoj, služební telefon a notebookNÁSTUP: předpokládaný nástup od 9/2021, doba určitá do 31.12.2022 s možností prodloužení na dobu neurčitou. KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY:- vysokoškolské vzdělání (minimálně Bc.)- zdravotní způsobilost- občanská bezúhonnostDÁLE POŽADUJEME:- manažerské dovednosti- dobré komunikační a vyjednávací schopnosti- přehled o současném vývoji v sociálních službách- odborný, koncepční, aktivní a samostatný přístup k pracovním úkolům- řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič- výborná dovednost práce na PC (MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook; internet)- praxe výhodouPřihlášky lze podat písemnou formou na adresu Domova pod hradem Žampach.Náležitosti a požadované přílohy přihlášky jsou uvedeny na http://www.uspza.cz/index.php?id=10532, termín VŘ bude sdělen (předpoklad 05/2021).Místo bude obsazeno na základě výsledků výběrového řízení.Organizace si vyhrazuje právo:- v případě nízkého počtu uchazečů prodloužit termín pro podání přihlášek nebo výběrové řízení zrušit a odložit,- v případě nedostatečného výsledku uchazečů ve výběrovém řízení pracovní pozici neobsadit a případně výběrové řízení s odložením zopakovat.KONTAKTY:- Bc. Bittnerová Iva, personální pracovnice, tel. 465 635 159, 702 244 174 (po - pá 08:00 - 14:00), personalni@uspza.cz (personální a platové záležitosti)- Bc. Fabián Jaromír, vedoucí sociální péče domova, tel. 465 635 196, 603 780 990 (po - pá 08:00 - 15:00), vychovatel@uspza.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Domov pod hradem Žampach, IČO: 00854271

Žampach č. 1, 564 01 Žamberk

Kontakt
Iva Bittnerová, 465 635 159, personalni@uspza.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Žampach

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services