KOORDINÁTOR/KA DOBROVOLNICKÉHO CENTRA

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

KOORDINÁTOR/KA DOBROVOLNICKÉHO CENTRA

Místo práce: Diecézní charita Brno - Oblastní charita Třebíč, Třebíč, Třebíč (informace o místu práce: Třebíč)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 10250 Kč

Nástup od: 3. 5. 2021

Poznámka: Pracovní náplň nabízené pozice:" koordinace dobrovolníků " spolupráce s farními charitami/farnostmi" pomoc s organizací Tříkrálové sbírky po celém okrese Třebíč" pomoc s organizací Postní almužny" pomoc s organizací sbírky Koláč pro hospicPožadavky na uchazeče:" dokončené minimálně středoškolské vzdělání" zájem o práci v charitní církevní organizaci" schopnost pracovat samostatně se smyslem pro týmovou práci" organizační schopnosti" flexibilita, empatie, kreativita" dobré komunikační vlastnosti" znalost práce na PC (Word, Excel atd.)" trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost" řidičský průkaz sk. BVýhodou: " zkušenosti s dobrovolnickou činností" přímá účast v Tříkrálové sbírce" znalost sociálních a zdravotních služebNabízíme:" práci na hlavní pracovní poměr na 0,5-1,0 úv., nástup možný ihned" platové ohodnocení v závislosti na praxi a dosaženém vzdělání" 5 týdnů dovolené" stravenky" finanční odměny při pracovním jubileu " zvýhodněné ceny volání pro zaměstnance a jeho rodinu" dlouhodobé a stabilní zaměstnání na HPP" teambuilding" zajímavá a kreativní práce v příjemném pracovním prostředí a v přátelském kolektivu" duchovní podpora v případě zájmuPřijímací řízení probíhá formou ústního pohovoru, a poté prezentací dovedností. Svůj stručný profesní životopis včetně motivačního dopisu (motiv. dopis v max. rozsahu 1 str. A4) zasílejte průběžně na e-mail: sarka.hotova@trebic.charita.cz V motivačním dopisu bude uvedena koncepce rozvoje dobrovolnictví v rámci okresu Třebíč. Jedná se o povinnou součást motivačního dopisu. Kontaktní osoba: Mgr. Marie Pořízová, vedoucí Střediska sv. Dona Bosca a Dobrovolnického centra, tel.: 736 529 299, marie.porizova@trebic.charita.czVíce o Oblastní charitě Třebíč a Diecézní charitě Brno: www.trebic.charita.cz ww.dchb.charita.czVidea ke zhlédnutí: www.youtube.cz po zadání hesla "Oblastní charita Třebíč" nebo "Charita Třebíč"Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost Diecézní charita Brno, IČO: 44990260, třída Kpt. Jaroše 1928/9, Brno, Černá Pole, jakožto správce, zpracovávat prostřednictvím Oblastní charity Třebíč Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.Odpovědí na naši nabídku volného místa poskytujete správci své osobní údaje za účelem realizace výběrového řízení, nejdéle po dobu jednoho roku od převzetí životopisu. Více na www.trebic.charita.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Diecézní charita Brno, IČO: 44990260

Kontakt
Šárka Hotová, 731 605 022, sarka.hotova@trebic.charita.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Třebíč

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services