provozní asistent/ka

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

provozní asistent/ka

Místo práce: Jihočeská univerzita v Č.B. - provozovna Vodňany, Strakonice, Vodňany (informace o místu práce: Vodňany)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22500 - 27000 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Pracovní náplň- Zabezpečení chovu ryb s obhospodařováním části rybničních ploch v areálu Genetického rybářského centra (GRC) a Experimentálního rybochovného pracoviště a pokusnictví (ERPP) s vedením provozní evidence; - Zabezpečení chovu ryb v recirkulačních akvakulturních systémech (RAS) v objektech GRC a ERPP; - Samostatné odborné rybářské práce související s chovem ryb, jejich umělým nebo poloumělým výtěrem, selekcí, měřením, značením, značkováním atd.; - Provádění experimentálních prací podle pokynů řešitele s evidencí dosažených výsledků; - Zabezpečení krmení ryb a obhospodařování rybníků mimo vlastní areál GRC a ERPP spolu s provozní evidencí při absenci zaměstnance zodpovědného za tyto rybníky; - Provádění testů užitkovosti; - Účast na terénních experimentálních pracích, včetně servisní činnosti pracovišť; - Účast na službách na GRC a ERPP (vč. víkendových služeb). Požadujeme- VŠ vzdělání (Bc. či Ing.) v oboru rybářství, max. 2 roky po ukončení studia;- Znalost anglického jazyka výhodou; - Řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidič/ka, řidičský průkaz skupiny T výhodou; - Práce na PC (MS Office, internet) na základní úrovni;- Organizační schopnosti, spolehlivost, samostatnost, komunikativnost, pečlivost, schopnost práce ve stresu, aktivní přístup k práci a vysokou flexibilitu;- Výborný zdravotní stavNabízíme- Získání praxe v oboru; - Zajímavou práci v oblasti rybářství;- Možnost osobního i profesního rozvoje (jazykové a zaměstnanecké kurzy);- Další zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, stravenky, zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití).Nástup: červen-červenec 2021Pracovní úvazek: 1,0Pracovní poměr: smlouva na dobu určitou na 1 rokMzda: 22 500 - 27 000 Kč měsíčně (dle Mzdového předpisu JU)Místo výkonu: GRC - Nad Velkou Podvinicí 1337, Vodňany ERPP - Rechle 1336, Vodňany.Strukturovaný životopis, motivační dopis a kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání zasílejte Ing. Mirce Průšové na e-mail: mprusova@frov.jcu.cz nebo na adresu Fakulta rybářství a ochrany vod, děkanát FROV JU, Zátiší 728/II, 389 25 Vodňany, nejpozději do 20. 5. 2021Více informací na: http://www.frov.jcu.cz/cs/home-button/uredni-deska/volna-pracovni-mista

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, IČO: 60076658

Kontakt
Mirka Průšová, , mprusova@frov.jcu.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Technika, rozvoj

Lokality: Vodňany

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí...více

Partners Financial Services