MANAŽER/KA PROJEKTŮ - TZB

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

MANAŽER/KA PROJEKTŮ - TZB

Místo práce: STAVOKLIMA s.r.o., České Budějovice, Homole (informace o místu práce: Homole)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 20. 4. 2021

Poznámka: Co vás na této pozici čeká?- zajištění a kontrola řádného průběhu a realizace zakázek, spočívajících v dodávce a montáži v profesích HVAC / TZB - vzduchotechnika, chlazení, klimatizace, topení, MaR, ZTI.- komplexní odpovědnost za zakázku (od převzetí do předání zakázky)- koordinace prací na stavbě, účast na kontrolních dnech, vedení stavebního / montážního deníku, zajištění montážních kapacit, komunikace se zákazníkemo zajištění výběrových řízení na subdodavatele, jednání a smluvní ošetření vztahů se subdodavateli- zajištění předávacích protokolů staveniště, rizik stavby, kontrolní činnost ohledně dodržování termínů a harmonogramů na zakázkách ze strany subdodavatelů- kontrola dodržování rozpočtu jednotlivých zakázek, dohled nad finanční rentabilitou zakázky- koordinace a kontrola projektů ve spolupráci se stavbyvedoucími a techniky objednatele/ investora- koordinace a optimalizace jednotlivých části projektu (finance, zdroje materiálů, lidské zdroje)- spolupráce s techniky a subdodavateli s cílem zajistit hladký proces realizace zakázky s vysokým důrazem na kvalitu dodávky a dodržování BOZP- reporting o zakázkách, jejich průběhu a vyhodnocení nadřízenémuJaké znalosti a dovednosti byste měli mít:- praxi na obdobné pozici min. 3 roky- vzdělání v oboru HVAC / TZB, příp. stavebního směru- manažerské dovednosti- znalost práce v MS Office- orientaci v projektové dokumentaci- schopnost řešit vzniklé problémy a navrhovat řešení- schopnost samostatného vedení realizačního týmu zakázky, komunikativnost, zodpovědnost- ŘP sk. B.Co vám můžeme nabídnout:- dlouhodobý pracovní poměr u silné a stabilní české společnosti- možnost seberealizace a dalšího profesního rozvoje- zajímavé finanční ohodnocení s důrazem na motivační složku dle výsledku zakázky- služební automobil i pro soukromé využití- notebook, telefon- 5 dnů Sickdays- balíček zaměstnaneckých benefitů v oblasti kultury, rekreace, zdraví a sportu- výběr z kafetérie - ročně min. 5 000 Kč- zaměstnanecké výhody v Programu MultiSport- závodní stravování s příspěvkem zaměstnavatele, stravenky- firemní akce- rozvojové aktivity, tréninky, školení, pomůžeme vám osobnostně a profesně růst- příjemný pracovní kolektiv i pracovní prostředíKontakt emailem nebo telefonicky.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

STAVOKLIMA s.r.o., IČO: 60827980

Budějovická 450, 370 01 Homole - Homole

Kontakt
Anna Urie, 380 420 950, 770 166 235, volnamista@stavoklima.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Strojírenství, Technika, rozvoj

Lokality: Homole

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services