ASISTENT/KA ZNALECKÉ ČINNOSTI - ústav znalectví a oceňování

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

ASISTENT/KA ZNALECKÉ ČINNOSTI - ústav znalectví a oceňování

Místo práce: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, České Budějovice, České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Neurčeno

Mzda: 25000 - 29000 Kč

Nástup od: 1. 5. 2021

Poznámka: Požadavky:- Minimálně vysokoškolské bakalářské vzdělání (Bc.) se zaměřením v oboru oceňování podniků, ekonomika podniku, pozemkové úpravy, převody nemovitostí, konstrukce staveb aj. - výhodou základní přehled principů oceňování podniků, staveb, pozemků, movitých věcí, aj. - Základní přehled české legislativy vč. daňové problematiky - Absolvování specializačního kurzu "Oceňování podniků" / "Oceňování nemovitostí" či základní přehled o znalecké činnosti velkou výhodou - Dobrá znalost MS Office (Word, Excel)- Analytické myšlení, kreativita, pečlivost, odpovědnost - Schopnost pracovat samostatně i v týmu- Občanská a morální bezúhonnost- Aktivní řízení motorových vozidel, sk. B - Znalost anglického jazykaPozice je vhodná pro absolventy ekonomických oborů s přesahem do oceňování podniků Pozice je vhodná pro absolventy stavebních oborů s přesahem do oceňování nemovitostí Získání praktických zkušeností pro následující kariérní růst (možnost růstu na pozici vyšší kvalifikovaný pracovník znalecké činnosti)Předpokládaný nástup: dle dohodyHlavní náplň činností- Zajišťuje a vyhledává relevantní data pro zpracování znaleckých posudku?. - Příprava podkladů pro zpracování znaleckých posudků (teoretické podklady související s posuzovanou problematikou, ekonomická data o posuzovaných subjektech, příprava grafů, tabulek, kompletace znaleckých posudků). - Zpracování finančních analýzy a rozbor účetních dat / popis stavby, aj. - Samostatně zpracovává odborné texty, rešerše literatury, legislativy i judikatury na daná témata. Nabízíme:- Pracovní poměr na dobu určitou - 1 rok, s perspektivou prodloužení na dobu neurčitou- Příjemné pracovní prostředí- 6 týdnů dovolené- Adekvátní platové ohodnocení- Nárok na Flexi passy / Příspěvek na penzijní připojištění po prvním odpracovaném roce- Dotované stravování - Mateřská školaPožadované doklady:- Přihláška k výběrovému řízení (ke stažení na stránkách školy www.vstecb.cz, příp. na kontaktním e-mailu)- Strukturovaný profesní životopis (Europass)- Ověřené kopie dokladů o absolvování střední či vysoké školy - Výpis z evidence rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců)Termín pro podání přihlášky: do 30. 5. 2021

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, IČO: 75081431

Kontakt
Lucie Černá, 387 842 103, cerna.lucie@mail.vstecb.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services