Pre-Serial Quality Engineer

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hlavenec (informace o místu práce: Hlavenec)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcete se stát součástí společnosti, která na trhu působí již 100 let a je celosvětově jedním z největších dodavatelů automobilovému průmyslu? Pro našeho klienta v Hlavenci u Staré Boleslavi hledáme Pre-Serial Quality Engineer přímo do kmenového stavu. Navrhovat změnové i odchylkové řízení. Pozastavit výrobu, expedici v případě vzniku neshodných výrobků nebo podezření jejich vzniku. Schvalovat, případně pozastavit uvolnění sériové výroby v poslední fázi projektového plánování. Schvalovat dokumentaci podle seznamu podpisových práv stanoveným vnitřním předpisem. Odpovídá za provozní, technickou a jinou kvalifikovanou koordinaci činností v rámci procesů. Odpovídá za účinné využívání zdrojů (finanční, technologické, personální). Odpovídá za dosahování cílů určených projektů, procesů. Odpovídá za dodržování požadavků vyplývajících z interních předpisů systému řízení kvality. Odpovídá za úspěšné schválení nových, změněných výrobků a procesů zákazníkem (PPAP, PPF….). Odpovídá za Q výrobních procesů souvísejících se zavedenou změnou. Kontroluje předsériové vzorky/ výrobky před jejich odesláním zákazníkům. Odpovídá za provádění revalidace PPAPů dle požadavků zákazníka. Aktivně podporuje „staré“ projekty (včetně problematiky výroby náhradních dílů). Zodpovídá za iniciace designových změn (ERD, P&R) v systému Windchill zavádějící nový/ zěměněný díl změny vedoucí k nápravě neshod u zákazníka, k inicializaci preventivních opatření. Zodpovídá za plnění požadavků IATF 16949 a specifických požadavků zákazníků. Dodržuje pravidla metody 5S.

Jiné výhody

Nástupní plat v 40 - 55 000 dle zkušeností. Zaměstnání na HPP ve stabilní a úspěšné společnosti s dlouholetou tradicí Atraktivní platové ohodnocení Profesní a odborné vzdělávací kurzy Propracovaný systém benefitů (příplatky za směnnost, svozová doprava, dotované stravné, roční bonus, výhodný mobilní tarif, příspěvek na penzijní/životní pojištění, 5 týdnů dovolené, aj.)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- min. 2 roky praxe v oboru - VŠ/SŠ vzdělání nejlépe technického směru - AJ nebo NJ - úroveň B1 - uživatelská znalost práce MS Excel, Word, PowerPoint - základní znalost statistických a analytických metod - základní znalost technické dokumentace - výhodou: školení interní auditor / technik kvality, školení MSA, FMEA, 8D, VDA 2, znalost SAP

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services