SPECIALISTA PRODEJNÍ LINKY

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 30 000–45 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Zajímavá pracovní nabídka od Míši? Tak jo! Ahoj, já jsem Míša a hledám nové kolegy k nám do firmy Zaplo. Jsme mladá a dynamicky se rozvíjející mezinárodní společnost, která poskytuje spotřebitelské úvěry nejen v České republice, ale i v dalších 20 zemích v rámci finanční skupiny 4finance Group . Naše společnost má pevně vybudovanou pověst férového poskytovatele spotřebitelských úvěrů, který maximálně dbá nejen o své zákazníky, ale také o své zaměstnance. Co třeba: SPECIALISTA PRODEJNÍ LINKY? Tak jo! Koho hledám? Nemusíš být rozený obchodník, stačí mít chuť a ambice "vydělat si peníze". Baví tě telefonovat a jsi komunikativní? Tak jo! Hledáme právě tebe! Nabízíme nadstandardní finanční ohodnocení až 45 000 Kč/měsíčně (fix + bonusová složka). Pokud nemáš zkušenosti s prodejem, zaškolíme Tě zdarma a v začátcích Ti pomůžeme. Oslovila tě tato nabídka? Tak jo! Co u nás budeš dělat Budeš telefonicky kontaktovat naše stávající klienty a nabízet jim naše produkty (nejedná se o volání studených kontaktů) Poskytovat klientům produktové poradenství, informace o novinkách a aktuálních kampaních Pravidelně se budeš rozvíjet a vzdělávat Pracovní doba je od pondělí do pátku – víkendy jsou vždycky volné.

Jiné výhody

Co získáš Získáš komplexní úvodní zaškolení Budeš pracovat v krásných prostorech nové administrativní budovy na metru vč. obrovské terasy s výhledem na celou Prahu Každý den si můžeš dát kávu a bublinkové vody, co hrdlo ráčí a každé druhé pondělí hromadu ovoce Získáš šanci profesně růst v mezinárodní firmě Benefity, které Ti dáme 5 týdnů dovolené na dokonalý odpočinek 2 dny zdravotního volna, abys nemusel/-a ukrajovat ze zasloužené dovolené Náborový příspěvek 5.000 po zkušební době Stravenky v hodnotě 137 Kč/den Multisport kartu Možnost 2 dnů home office každý týden Narozeninový voucher Zvýhodněné vstupenky do pražských divadel Firemní akce v průběhu celého roku Slevy na online nákupy Věrnostní odměny, když ve firmě zůstaneš déle Další průběžná školení a vzdělávání Odměnu 5000 Kč, když doporučíš nového kolegu Zní to dobře? Tak jo! Dej nám o sobě vědět a rádi tě poznáme. Ozveme se, jakmile to bude možné, nejpozději ale do týdne. Pokud se tak nestane, dali jsme přednost jinému kandidátovi. Zajímá tě víc? Tak jo!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co by Ti nemělo chybět SŠ vzdělání s maturitou Čistý trestní rejstřík Ochotu učit se novým věcem Jsi týmový hráč s orientací na výsledek

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services