Asistent/ka prodeje módy

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

O NÁS Šaty dělají člověka a asistent/ka prodeje je první osoba, se kterou zákazník navazuje kontakt. Naše obchody jsou jedinečné, stejně jako naši zaměstnanci. Prodejci jsou průvodci naším inovativním obchodem plným technologických inovací. Spojujeme vášeň pro módu s fascinací novými technologiemi, které lze vidět v našich kamenných obchodech. Naše prostory jsou neobvyklé a překvapí Vás už při vstupu, jsou zcela jedinečné svým futuristickým designem, plné technologických vychytávek (tabletů, robotů či 3d skennerů), ale především jsou bez zboží! Téměř 200 tisíc produkt, od skoro 600 světových značek (jako je Adidas, Lacoste, Guess, nebo Calvin Klein), jsou perfektně organizovani v moderním zázemí, ze kterého Vám jej během desítek vteřin donese kolega. Místo poliček s produkty, na zákazníky čekají pohodlné pohovky a tablety, na kterých si vybírají produkty k vyzkoušení.

Jiné výhody

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT? Práce v eobuv.cz Vám dá příležitost podílet se na inovativních projektech a šanci spoluvytvářet jednu z největších společností ecommerce ve střední Evropě. Garantujeme Vám stabilní pracovní podmínky, balíček výhod (včetně Multisport programu nebo obědových poukázek v hodnotě 100 Kč na den) a atraktivní slevy na produkty z nabídky eobuv.cz, Modivo.cz, ccc.eu/cz. Co jiného? Přihlaste se a přesvědčte se sami během pohovoru. Místo výkonu práce: Praha Smíchov Pracujeme od pondělí do neděle. Těšíme se na Vás! Tým eobuv.cz

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
JAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME? • Jako komunikativní, otevřenou osobnost • Jako někoho, koho baví fashion svět a vše okolo něj • Jako člověka, který má rád nové technologie • Jako kolegu, který se nebojí oslovit zákazníka • Jako asistenta/asistentku prodeje, za kterým se bude zákazník rád vracet CO PŘESNĚ ASISTENT/KA PRODEJE DĚLÁ? • Stará se o image prodejny • Poskytuje špičkový zákaznický servis • Radí, pomáhá a doporučuje zákazníkům zboží • Udržuje prodejnu v perfektním stavu • Vypomáhá s výběrem zboží a velikostí • Vytváří příjemnou atmosféru při nákupu

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services