ÚŘEDNÍK/ÚŘEDNICE MĚSTSKÉHO ÚŘADU MILEVSKO - ŽIVNOSTENSKÉ PODNIKÁNÍ

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

ÚŘEDNÍK/ÚŘEDNICE MĚSTSKÉHO ÚŘADU MILEVSKO - ŽIVNOSTENSKÉ PODNIKÁNÍ

Místo práce: Město Milevsko, Písek, Milevsko (informace o místu práce: Milevsko)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 15. 5. 2021

Poznámka: Starosta města Milevska vyhlašuje výběrové řízení na místo zreferenta odboru dopravy a živnostenského.Místo výkonu práce: město Milevsko, Městský úřad Milevsko.Platové zařazení: platová třída 10 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. - příloha č. 1 (21.260 - 31.240 Kč podle délky započitatelné praxe + příslušné příplatky).POPIS PRACOVNÍ ČINNOSTI: komplexní zajišťování odborných agend na úseku živnostenského podnikání - kontrolní činnost a registrace podnikatelů.PŘEDPOKLADY PRO VZNIK PRACOVNÍHO POMĚRU:- občan ČR nebo cizí státní občan s trvalým pobytem v ČR, starší 18 let, který ovládá jednací jazyk, trestní bezúhonnost, plná svéprávnost.DALŠÍ POŽADAVKY:- vysokoškolské vzdělání v magisterském či bakalářském studijním programu nebo vyšší odborné vzdělání- řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič- bezproblémová dovednost pracovat na PC - Windows, Word, Excel, Outlook apod.- znalost právních předpisů z oblasti veřejné správy (zejména: zákon č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání (živnostenský zákon), zákon č. 570/1991 Sb., o živnostenských úřadech, zákon č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), vše ve znění pozdějších předpisů)- samostatné rozhodování, zodpovědnost, komunikativnost, flexibilita, schopnost týmové práce, operativnost při uplatňování právních předpisů- ochota dále se vzdělávat.VÝHODOU:- praxe ve veřejné správě na výše uvedeném úseku - doložení zvláštní odborné způsobilosti ve smyslu zákona č. 312/2002 Sb.UCHAZEČI PŘEDLOŽÍ PÍSEMNOU PŘIHLÁŠKU, KTERÁ MUSÍ OBSAHOVAT NÁLEŽITOSTI: (vzor přihlášky zveřejněný na www.milevsko-mesto.cz) - V přihlášce dále uveďte kontakt - telefon, mobilní telefon, e-mail.K PŘIHLÁŠCE SE PŘIPOJÍ TYTO DOKLADY:- strukturovaný životopis s uvedením údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál případně ověřená kopie); u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením) , ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání, souhlas subjektu údajů se zpracováním osobních údajů (vzor souhlasu zveřejněný na www.milevsko-mesto.cz).PRACOVNÍ POMĚR: doba neurčitá.LHŮTA PRO PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY: do 23.04.2021 (pátek) do 11:00 hodin. ZPŮSOB PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY:osobně doručené nebo zaslané v zalepené obálce s označením "Výběrové řízení - referent ODŽ pro živnostenské podnikání", do podatelny Městského úřadu Milevsko, náměstí E. Beneše 420, 399 01 Milevsko. Na přihlášky podané po uvedené lhůtě nebude brán zřetel. Podrobnější informace o pracovní pozici podá: Bc. Milena Brčáková, telefon: 382 504 210, 602 192 072, e-mail: milena.brcakova@milevsko-mesto.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Milevsko, IČO: 00249831

Kontakt
Milena Brčáková, 382 504 210, 602 192 072, milena.brcakova@milevsko-mesto.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Milevsko

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services