Referent/ka oddělení sociálně-právní ochrany dětí a prevence

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Referent/ka oddělení sociálně-právní ochrany dětí a prevence

Místo práce: Město Šumperk, Šumperk, Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 24180 - 34990 Kč

Nástup od: 1. 6. 2021

Poznámka: Předpoklady pro podání přihlášky:- státní občanství České republiky (u cizích státních příslušníků trvalý pobyt v ČR), věk min. 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka- ukončené vysokoškolské vzdělání nebo vyšší odborné vzdělání dle § 110 zákonač. 108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění zaměřené na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči a speciální pedagogiku, sociální patologii Požadavky pro podání přihlášky:- znalost zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, v platném znění- znalost rodinného práva dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění- znalost zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění- znalost zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění- dobrá orientace v sociální oblasti- praxe na úseku sociálně - právní ochrany vítána- získána zvláštní odborná způsobilost v sociální oblasti vítána- komunikační dovednosti, samostatnost, flexibilita- občanská a morální bezúhonnost- znalost práce na PC- řidičské oprávnění skupiny "B" - dobrý zdravotní stav Náležitosti přihlášky: (www.sumperk.cz)- jméno, příjmení, titul- datum a místo narození- státní příslušnost- místo trvalého pobytu- číslo občanského průkazu- telefonní spojení- datum a podpis- číslo dokladu a povolení k pobytu (jde-li o cizího státního příslušníka)- informační povinnost v souladu s ustanoveními čl. 13 a 14 Nařízení EU č. 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů ( dále jen "GDPR")K přihlášce doložte:- životopis, včetně údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech - výpis z rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce)- ověřenou kopie o nejvyšším dosaženém vzděláníHlavní zaměření činnosti:- realizace zákona č.359/1999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí, v platném zněníMísto výkonu práce: Městský úřad Šumperk. Prac. doba pružná. Ošatné, stravenky, 5 dnů indisp. volna, pol. odměny, přísp. na penzijní spoření.Jedná se o pracovní poměr na dobu neurčitou, 11. platová třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, a nař. vlády č. 222/2010 Sb., kterým se stanoví katalog prací ve veřejných službách a správě, v platném znění. Nástup od 1.6. 2021 nebo dle dohody. Písemné přihlášky zasílejte na MěÚ Šumperk, nám. Míru č. 1, Šumperk, k rukám tajemnice Ing. Heleny Miterkové nejpozději do 5.5.2021. Informace k pozici podá Ing. Pavla Skálová, vedoucí odboru sociálních věcí, Lautnerova 1, tel. 583 388 920.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Město Šumperk, IČO: 00303461

Kontakt
Jaroslava Macková, 583388613, jaroslava.mackova@sumperk.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Šumperk

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services